Pogled, ki bo zmešal vsakega moškega

Novi trend - zadimljeni ''cat eye''

Trenutno najbolj popularnemu trendu na svetu, se ni mogla upreti niti prva dama ZDA. Vse odkar je Melania postala prva dama Združenih držav Amerike, pritegne goro pozornosti svetovnih medijev. Ker je naša Melania izredna lepotica, si vse več žensk želi izgledati kot ona – ali vsaj približno tako dobro.

Melanijine značilne poševne oči in njen mačji pogled, tako imenovani ”Melania makeover”, je trenutno eden najbolj iskanih kozmetičnih korekcijskih postopkov. Plastična operacija, za dosego takšnega videza je zelo zahtevna, boleča in draga, delo pa bi moral opraviti izredno natančni kirurg. Raje se odločite za cenejšo in predvsem nebolečo opcijo- make up, čeprav je tudi tu potrebna natančnost.

Make up za dosego običajnega videza ”cat eye” nam lahko kaj hitro naredi preglavice, še posebej stresno je narediti popolno linijo s tušem. Za vse, ki se soočate s takšnim izzivom, je prišla super rešitev, novi trend – zadimljeni ”cat eye”. Temelji na mehkem poudarku vzdolž zunanje linije tuša, da se doseže brezhiben izgled make up-a. Na ta način boste dosegle novi seksi look, rahlo zadimljeno mačje oko. Poleg tega, da boste videti fantastično, boste prikrile tudi vse napakice ličenja.