Osvetljevalec, ki se proda vsako minuto!

Uau! Osvetljevalec, na katerega prisega največ žensk na svetu.

So določeni kozmetični izdelki, ki so dobri in so določeni kozmetični izdelki, ki so tako zelo dobri, da se prodajajo iz minute v minuto! Znamko že poznaš, morda pa še ne poznaš izdelka.

Govora je o priznani kozmetični znamki Bobbi Brown, ki je na voljo tudi v Sloveniji, najbolj prodajan izdelek dotične znamke pa je osvetljevalec ”Shimmer Brick”.

Ta čudežni osvetljevalec, ki ima svoje mesto v največ ženskih kozmetičnih torbicah po svetu, je na voljo v kar petih različnih odtenkih, zato ti ni treba skrbeti, da ne bi našla idealnega tudi za svojo polt.

”Shimmer Brick” osvetljevalec, ki se lahko uporablja tudi kot bronzer, je luč med kozmetičnimi dekorativnimi izdelki ugledal v letu 2003 ter od vsega začetka ostal eden izmed najpopularnejših proizvodov ameriške kozmetične znamke Bobbi Brown. Njegovo neomajano priljubljenost pa dodatno podkrepi podatek, da se vsako minuto, nekje na svetu, proda po en izdelek ”Shimmer Brick” by Bobbi Brown.

Če mu zaupa toliko žensk po svetu in to že zavidljivih 15 let, ga je očitno vredno kupiti in se prepričati na lastni koži.