Odžejaj svojo kožo!

Skivnost lepote se skriva v vodi...

Pri dvajsetih je za marsikatero težavo s kožo rešitev vlaženje. Toda kako izbrati prave vlažilne izdelke med tako obsežno ponudbo na trgu? Vrnite se h koreninam in izkoristite moč vode: osvežite in navlažite kožo z L’OCCITANOVO najnovejšo kolekcijo Aqua Réotier. L’OCCITANE je namreč odkril nov vir lepe kože – v osrčju goratega departmaja Hautes-Alpes v Franciji že stoletja teče voda, ki se na svoji poti bogatí z minerali in pride na površje v izviru Réotier. Voda iz tega izvira je izjemno bogata s kalcijem in magnezijem, ki sta pomembna pri ohranjanju zaščitnega plašča kože in vlage v njej. Nova kolekcija za obraz Aqua Réotier, zasnovana s to izjemno vodo, učinkovito odžeja kožo in ji zagotavlja celodnevno navlaženost.

Ultravlažilna krema za obraz, 50 ml, 28.50 EUR

V osrčju provansalskih gora že stoletja teče voda, ki se na svoji poti bogatí z minerali in pride na površje v izviru Réotier. Ta voda, zahvaljujoč visoki koncentraciji kalcija, pomaga ohranjati zaščitni plašč kože in vlago v njej. L’OCCITANE je združil to izjemno provansalsko vodo s hialuronsko kislino in tako ustvaril Ultravlažilno kremo za obraz, ki se kot magnet spoji s kožo in jo intenzivno navlaži, da ostane svilnato mehka in sijoča za ves dan. Koža je osvežena in napeta, videti je poživljena, ker je njena naravna navlaženost izboljšana. Krema je primerna za vse tipe kože, ki potrebujejo vlažilno in mehčalno nego.

Ultravlažilni gel za obraz, 50 ml, 28.50 EUR

V osrčju provansalskih gora že stoletja teče voda, ki se na svoji poti bogatí z minerali in pride na površje v izviru Réotier. Ta voda, zahvaljujoč visoki koncentraciji kalcija, pomaga ohranjati zaščitni plašč kože in vlago v njej. L’OCCITANE je združil to izjemno provansalsko vodo s hialuronsko kislino in tako ustvaril Ultravlažilni gel za obraz, ki se kot magnet spoji s kožo in jo intenzivno navlaži, da ostane sijoča za ves dan. Na tisoče mikro mehurčkov nemudoma osveži in poživi kožo ter jo navda z energijo. Gel z lahkotno nemastno teksturo napne kožo, jo naredi sijočo in izboljša njeno naravno navlaženost. Primeren je za normalni do mešani tip kože, ki potrebuje vlažilen izdelek z lahkotno nemastno teksturo.

Vlažilna esenca za obraz, 150 ml, 22.40 EUR

V osrčju provansalskih gora že stoletja teče voda, ki se na svoji poti bogatí z minerali in pride na površje v izviru Réotier. Ta voda, zahvaljujoč visoki koncentraciji kalcija, pomaga ohranjati zaščitni plašč kože in vlago v njej. L’OCCITANE je to izjemno provansalsko vodo uporabil v Vlažilni esenci za obraz z lahkotno gelasto teksturo. Ta ključni korak v negovalnem ritualu kožo navlaži in s tem pripravi na nanos drugih vlažilnih izdelkov iz iste kolekcije, obenem pa poveča njihovo vlažilno delovanje. Kot naboj svežine esenca nemudoma navlaži in osveži kožo, ki postane na otip mehka in bolj napeta.

Izdelki najbolj vlažine kolekcije ta hip so na voljo na prodajnih mestih L’occitane in na spletni strani www.loccitane.si.