Nujno branje: slovenske lepotne blogerke o sončenju

Blogerke so spregovorile o precej pereči in aktualni tematiki!

Lepotna blogerka Nika Veger (Beautyfull blog) se je znova odločila združiti slovensko lepotno blogersko sceno in izpostaviti precej perečo ter aktualno tematiko – tematiko zdravega sončenja. Na pomoč ji je priskočila blogerka Ana Verdnik (Mad About Red). Prav obema je namreč skupno, da precej pogosto slišita negativne opazke na račun svoje svetle polti. Povsem neopravičeno.

Odločili sta se svoje misli deliti na svojih blogih ter k sodelovanju povabiti kopico drugih slovenskih lepotnih blogerk.
Prav vse se strinjajo, da je »bela« polt zdrava in večina se je z njo tudi sprijaznila. Mnoge so celo mnenja, da je svetla polt čudovita in v uredništvu takšno mišljenje več kot pozdravljamo. Dandanes je prevelikokrat opažena težnja javnosti po zapeljivo zagoreli polti, ki pa prav nikoli v resnici ne pomeni zdrave zagorelosti (izjema so le samoporjavitveni produkti). Nezaščiteno izpostavljanje soncu ima namreč lahko škodljive učinke. Prav zato je ključno ozaveščanje, h kateremu tovrstni projekti kot je “Slovenske blogerke o sončenju” zagotovo pripomorejo.

Blogerke so na svojih blogih delile svoje izkušnje, nasvete o zdravem sončenju in priporočila za lepotne produkte.  Njihove objave si lahko preberete na naslednjih povezavah:

NIKA VEGER – BEAUTYFULL BLOG

ANA VERDNIK – MAD ABOUT RED

TAMARA MILOST – CHERRY COLORS

SANDRA POTIŠEK – THE PUZZLE OF SANDRA’S LIFE

MATEJA KOBE – MATEJA’S BEAUTY BLOG

KARINA VEŠELENI – KARINA ARTISTIC

foto: Beautyfullblog