Nepogrešljivih 5 lepotnih produktov te pomladi

S prihodom spomladanskega sonca naša koža potrebuje drugačno nego, kot v mrzlih zimskih dneh.

Proslavite prihod velikonočnih praznikov z nepogrešljivimi lepotni proizvodi, ki bodo vašo kožo pripravili na spomladansko sonce ali pa dež, kakorkoli že se bo aprilsko vreme odločilo. Pomembno je, da se zavedamo kako zelo je naša koža izpostavljena zunanjim vplivom in spremembam. S prihodom močnega spomladanskega sonca naša koža potrebuje drugačno nego, kot v mrzlih zimskih dneh. Izbrani izdelki so vsekakor nepogrešljiv del vsakdanje osebne higiene za vse, ki vam je skrb za kožo pomembna.

Maska za obraz

Koža na obrazu je preko celega leta najbolj izpostavljena zunanjim vplivom, zato je še posebej pomembno, da ji namenimo le najboljše. Prečiščevalna maska My Mask Dark Charcoal kozmetike Skeyndor bo prava izbira za vse, ki imate mešano in problematično kožo. Narejena iz aktivnega oglja, vulkanskega peska iz Islandije in termalne vode iz juga Francije.

Dnevni booster za polnejšo kožo

Za zdrav, sijoč in sveži videz bo poskrbel inovativen dnevni booster za močnejšo in polnejšo kožo. Idealen je Vishy Mineral 89, ki prvič do sedaj vsebuje kar 89 odstotni koncentrat termalne vode Vishy v kombinaciji s hialuronsko kislino, ki kožo okrepi in poveča njeno odpornost. Hitro se vpije in v trenutku ustvari popolnoma prozorno plast, ki koži daje polnost, brez težkega občutka, s čimer okrepi funkcijo kožne pregrade.

Vlažilni gel za prhanje

Idealna izbira bosta najnovejši različici gelov za prhanje Dove, ki poleg Dove vlažilne kreme, vsebujeta tudi z minerali bogato naravno glino. Vašo kožo bosta očistila nečistoč in ji znova povrnila njen naravni lesk – kot nalašč za pomlad, ko že pokažemo nekaj gole kože. Dove Purifying Detox kožo očisti, pomaga obnoviti njen naravni videz in v kombinaciji z vonjem zelenega jabolka, jasmina, frezije in mošusa, prebudi čutila, Renewing Glow pa poskrbi za utrujeno kožo brez sijaja in s kombinacijo vonja vrtnice, vanilje, jasmina ter hruške sprošča čute.

Obarvana krema za obraz z zaščitnim faktorjem

Spomladi koži namesto pudra privoščimo rahlo obarvano kremo za obraz, ki bo vaš ten poenotila in ustvarila lepo barvo kože. Odlična je Skeyndor Natural Defence, CC obarvana krema, ki vsebuje posebno kombinacijo naravnih pigmentov. Krema je bogata z vitaminom C in hialuronsko kislino, vsebuje pa tudi zaščitni faktor SF 30. Na voljo je v treh odtenkih.

[

Parfum

Da boste od doma v pomladni dan odšle popolnoma sveže, ne pozabite na najnovejši pomladni parfum Dolce & Gabbana The Only One 2 z orientalsko mešanico cvetlično sadnih vonjav, ki pooseblja močno, a hkrati čutno žensko, kateri se nihče ne more upreti.

Foto: Product shots, Pinterest