Nekaj nasvetov, da bo vaša koža lepa in napeta

Pravijo, da je v naši dedni zasnovi zapisano vse, tudi to kakšne lastnosti bo imela naša koža. Vendar pa dednost ni edini in osamljen dejavnik, ki vpliva na to kakšna bo naša koža.

Pravijo, da je v naši dedni zasnovi zapisano vse, tudi to kakšne lastnosti bo imela naša koža ter kdaj in kje se bodo pokazale prve gubice. Vendar pa dednost ni edini in osamljen dejavnik, ki vpliva na to kakšna bo naša koža. K zdravju kože lahko veliko prispevamo tudi sami.

Ključna je kakovostna, učinkovita in pravilno izbrana nega.

V poplavi krem in serumov se nikakor ne zadovoljite z vsakim izdelkom. Bodite pozorni na sestavine proizvoda, kakovost izdelkov, način proizvodnje,…. V kolikor je le mogoče izbirajte naravno kozmetiko, proizvedeno iz organskih olj in zeliščnih ekstratov, brez silikonov, bravil, konzervansov ter sintetičnih sestavin.

Odlična izbira je zagotovo Wooden Spoon kozmetika – produkt butičnega evropskega podjetja, ki je predano izdelovanju najboljših izdelkov za nego kože. Sestavin ne redčijo z vodo in so 100% koncentrirane, hkrati pa je vsaka izmed njih aktivna sestavina, ki prispeva k dobremu počutju kože. Vsi izdelki so izdelani iz nepredelanih in certificiranih organskih sestavin, ter proizvedeni v majhnih količinah, tako da uporabnikom zagotavljajo vedno sveže proizvode. Serumi pa se proizvajajo z uporabo steklene opreme, saj menijo, da kovina posega v naravne ekstrakte. Proizvodi so veganski in niso testirani na živalih.

Trenutni hit so njihove tako imenovane “kapljice zdravja” iz kolekcije izdelkov za obraz –“Super seeds”. V serumih, ki jih predstavljamo se  skriva skrbno izbrana kombinacija izvlečkov super semen ter vitaminov, ki dajejo koži neverjeten občutek, ki traja ves dan.

Super seeds proizvodi so hrana za kožo, znana po svojih posebnih sposobnostih za negovanje in mehčanje kože, obnavljanje naravnega sijaja in mladosti. Serumi so primerni tako za nežnejši spol, kot tudi za moške; pravzaprav za vse tiste, ki svoji koži  privoščijo le najboljše.

Anti-aging serum za obraz – Rose Oil: idealen za normalno in mastno kožo.

Anti-aging serum za obraz – Enchanting Neroli: idealen za normalno in suho kožo

Anti-aging serum za obraz – brez vonja

Tudi koža okoli oči potrebuje svojo nego, saj je tanjša in nežnejša od preostalega obraza. Privoščite si torej resnično sinergijo z najboljšimi super-živili za vašo kožo.

Super seeds v svoji liniji izdelkov ponuja nežen in obenem izrazit serum z izvlečki, ki so poznani po tem, da se borijo proti staranju kože, saj “napadajo” proste radikale. Koža je po uporabi mehka in sveža. Vsebina pa je v posebni stekleni roll-on embalaži in omogoča enostaven nanos.

Anti-aging Serum za oči – Enchanting Neroli

Izbrana kozmetika je na voljo le v spletni trgovini: Natura kozmetika (TUKAJ)! Njihovo ponudbo pa si lahko ogledate tudi na  Facebook strani ter Instagram profilu.

 NASVET:  “Čudeže na vaši koži bo naredila tudi zadostna količina tekočine. Priporočamo vsaj 2 litra vode na dan. In, ne nazadnje, lepotni spanec ni mit, temveč resnica.”