Navdušeni nad svetlečimi novostmi znamke Zoeva!

Nujno dodajte na svojo lepotno šoping listo...

Čeprav je morda nemška lepotna znamka Zoeva najbolj poznana po kakovostnih, a še vedno cenovno zmernih čopičih za ličenje, vedno znova preseneča tudi s preostalimi produkti. Blogerke, novinarke, urednice in vse ostale lepotne navdušenke so nad novostmi pokazale nemalo zanimanja, še posebej pa so navdušene nad paletami za senčenje vek.

Tokrat znamka v svojo ponudbo dodaja produkt, ki je dobesedno obsedel lepotni svet še preden je dejansko stopil na trg. Premierno so ga imele priložnost testirati že nekatere vidnejše predstavnice z lepotnega področja, vi pa ga boste lahko si privoščili konec meseca, natančneje 31. oktobra 2016 po ceni 12,80 EUR.

Nov produkt v treh odtenkih je prav poseben strobing gel po imenu Zoeva Strobe Gel, ki bo poskrbel za prečudovit sijaj vaše kože. Dodal ji bo dimenzijo, posvetlil obraz in dodal subtilen sijaj. Prav vsi trije odtenki – Halo, Corona in Aureole so naravnost fantastični. Halo ima perlast finiš in je primeren za tiste s svetlo poltjo, Corona ima breskov podton in je primeren za vse s svetlo do srednje temno poltjo, medtem ko je Aureole rezerviran za vse tiste, ki imate temnejšo ali olivno polt. Ne le odtenki, navdušuje predvsem inovativna tekstura.