Najvplivenjše blogerke na dogodku #lepotno2017

Preveri, kaj so počele!

29. novembra se je v kavarni Stow v Mestnem muzeju v Ljubljani zbralo 35 najvplivnejših slovenskih lepotnih blogerk in vlogerk na prednovoletnem druženju #LEPOTNO2017. Med povabljenkami so bile najbolj pridne in najbolj kreativne ustvarjalke na lepotni sceni pri nas. Dogodek je potekal pod organizacijsko taktirko Ajde Sitar (www.ajdas.com) in Gabi Nedič (www.parokeets.com). Ambient kavarne Stow je poskrbel za sproščeno vzdušje in prijetno atmosfero. Udeleženke pa so razvajali z vrhunsko pripravljenimi napitki in cateringom.

Dogodek se je pričel ob 18. uri in potekal vse do 22. ure, v tem času so lepotne blogerke in vlogerke imele priložnost dodobra poklepetati o izkušnjah in spominih iz preteklega leta in se ozreti v prihodnje. Organizirana sta bila tudi dva izobraževalna predavanja. O novemu algoritmu, širjenju popularnosti in urejanju fotografij na Instagramu je predavala Ajda Sitar, Gabi Nedič pa je delila bogate izkušnje na področju analitike in spremljanja prometa na spletnih straneh.

Pestro dogajanje sta popestrila tudi dva Instagram natečaja. Udeleženke so ustvarile kreativne fotografije v dveh Instagram kotičkih, ki sta pripadala Zlatima sponzorjema dogodka #lepotno2017.

Kozmetika Afrodita se je na dogodku predstavila s svojo profesionalno čistilno in negovalno linijo. Kozmetika Afrodita je v sklopu Instagram tečaja obdarila tri najbolj kreativne fotografije in tako trem zmagovalkam podarila izjemni produkt Afrodita Professional Brilliant Youth Serum. Zmagovalke so bile Nataša Mernik (Anakrejevska blog), Špela Šešerko (Dainte blog) in Metka Pirih Mlakar (Lacquered Bits blog).

Parfumska hiša Mäurer & Wirtz se je na dogodku predstavila z znamko 4711 in kolonskimi vodicami Acqua Colonia. V središču pozornosti sta bili predvsem dve novi dišavi iz omejene edicije Acqua Colonia Plum & Honey (vonj slive in medu) in Acqua Colonia Red Apple & Chili (vonj rdečega jabolka in čilija). Nagrajenka njihovega Instagram natečaja je bila Ana Ina Palmer (Bijou blog), ki bo prejela sprostitveno masažo.

Srebrni sponzor dogodka #lepotno2017 je bil Avon, ki se je predstavil z linijo ličil Luxe, ki se ponaša s čudovito zlato embalažo. Navdušile so predvsem šminke in palete senčil. Drugi srebrni sponzor, podjetje Eyga, je poskrbelo za vzpostavitev spletne strani www.blogerji.com, preko katere so bile blogerke obveščene o vseh pomembnih informacijah glede dogodka, obdaril pa je še tri najbolj izvirne fotografije na Instagramu pod hashtagom #lepotno2017.

Dogodek #lepotno2017 pa je imel tudi dobrodelno noto. Udeleženke so namesto vstopnine prispevale lepotno darilo za varovanke Varne hiše za ženske in otroke, žrtve nasilja, ter tako poskrbele za njihovo lepotno razvajanje v prazničnem času.

Prednovoletno druženje #lepotno2017 so blogerke in vlogerke zapustile z veliko blogerkega navdiha, kreativnega elana in novih znanj ter poznanstev. Ob uspešno izpeljanem že drugem prednovoletnem druženju blogerk in vlogerk sta Ajda Sitar in Gabi Nedič obljubili nadaljevanje naslednje leto.

Blogerke in vlogerke vam želijo uspešno, zdravo, srečno in #lepotno2017!