Največji lepotni trend s pariškega Tedna mode

''Super gloss'' je letošnji lepotni hit št. 1.

”Super gloss” je letošnji lepotni hit št. 1.

Sprememba letnih sezon pogosto zahteva tudi spremembo v naši lepotni rutini, tudi ko je govora o dekorativni kozmetiki. Poletni čas zahteva uporabo lažjih in lahkotnejših lepotilnih proizvodov, kjer se ne izmuznejo niti rdečila za ustnice. Medtem ko v zimskih in jesenskih mesecih posegamo po bogatih šminkah v močnih barvnih odtenkih, je poleti zgodba nekoliko drugačna. V najtoplejših mesecih se marsikatera ženska poslužuje lahkih in sijočih rdečil, ki so le za odtenek temnejši od naravne barve ustnic. Letos bodo v poletno make-up torbico ponovno stopili t.i. lip-glossi, ki so bili zadnja leta nekoliko zatirani, če ne celo osovraženi, a so se tudi na zadnjih modnih revijah v Parizu izkazali za največji lepotni hit, ki ga bomo ponovno vključili v svojo rutino ličenja.

Tokrat je poudarek na glossih z gosto in kremno teksturo, ki niso udarno bleščeči kot njihovi predhodniki, za razliko od njih pa nudijo popoln finiš v željenem barvnem odtenku že po prvem nanosu.

Največje kozmetične znamke so v svojo ponudbo že vključile t.i. super gloss, ki je po končanem Tednu mode v Parizu postal eden izmed nepogrešljivih lepotnih izdelkov letošnjega poletja.