Najljubše rdečilo za ustnice po mnenju Meghan Markle

Rdečilo za ustnice na katerega prisega tudi slavna zaročenka.

Rdečilo za ustnice na katerega prisega tudi slavna zaročenka.

Po mnogih ugibanjih o nevtralnem odtenku šminke Meghan Markle, je sedaj končno razkrita skrivnost o njenem najpogosteje uporabljenem rdečilu za ustnice.

Ženska revija Marie Claire je nedavno nazaj odkrila, katero rdečilo za ustnice uporablja bodoča vojvodinja Meghan Markle, ki slovi ne samo po svoji brezčasni eleganci, temveč vedno brezhibno urejenemu lepotnemu videzu, kjer obe s Kate Middleton težita k načelu ”manj je več”.

Sedaj je znano, da Meghan v svoji lepotni rutini najpogosteje poseže po šminki znamke Charlotte Tilbury v najbolj klasičnem in nevpadljivem odtenku, na katerega lahko prisega za vse priložnosti in pomembne dogodke.

Meghan nesporno obožuje mat barvo, ki se zlije z naravno barvo ustnic, odtenek za dotično znamko pa je že pred časom oblikovala in izbrala Victoria Beckham, o čemer priča tudi ime omenjenega odtenka – Very Victoria.

Cena priljubljene šminke v klasičnem naravnem odtenku znaša 39 dolarjev. Šušlja pa se tudi o tem, da bo tako kot Kate Middleton, dobila svoj odtenek rdečila za ustnice Charlotte Tilbury tudi Meghan Markle, a je datum realiziranja še vedno skrivnost.

Vir: Marie Claire