Najlepše poletne frizure, ki niso le za na plažo

Vihravi kodri in razmršene kite.

Zaradi naslednjih frizur si boš zaželela, da bi na plaži lahko preživela celooo poletje!

Naravne pramene, ki vam jih bo povzročila kombinacija morja in sonca nikar ne skrivajte, pokažite jih na najlepši možen način. Tokrat smo inspiracije za lase kot iz plaže poiskali na Pinterestu, zakladnici najboljših idej. Predstavljamo vam le izbrane načine, kako na najbolj privlačen način ukrotiti lase, da bodo še vedno padali na ramena kot neukročeni poletni kodri, ki jih boste želele pokazati tudi takrat, ko ne boste na morju.

Kadar je govora o idealni frizuri za na plažo ali za katerekoli poletno okoliščino, se najprej ravnamo po funkcionalnosti frizure. V skladu s tem je dobra rešitev figa ali visoko spet čop, ki ju lahko ovijemo z okrasno rutko, kar bo morebitno strogost pričeske na moden način omililo. Še vedno ostajajo najbolj priljubljene frnacoske kite in kite z načinom pletenja ribje kosti, ki lase oblikujejo v najbolj čudovite naravne kodre.

Za najbolj sproščeno, a še zmeraj čudovito frizuro, pa je dobro imeti pri roki sprej s slano vodo, ki bo vaše lase na najhitrejši in neškodljiv način spremenil v valovite poletne kodre. Po mnenju mnogih deklet, je ravno slednji videz najprepostejši in najnaravnejši.