Najlepše instagram razglednice tega poletja

Fotografije, ki vzamejo dih...

Poletje je na vrhuncu, večina se predaja sončnim žarkom ob morju, v gorah ali v pestrih urbanih središčih, kjer je poskrbljeno za poletno dogajanje. Družbena omrežja pa so v teh dneh prav tako polna zavidanja vrednih fotografij. Etiketa in Kozmetika Afrodita sta s skupno poletno akcijo #AfroditaSunCare zbirali najlepše poletne fotografije na dužbenih omrežjih. Objavili ste resničo vse, od rajskih Maldivov do krasnega Jadrana in odločitev o tem, katera si zasluži nagrado Kozmetike Afrodita iz linije, ki skrbi za zaščito pred soncem Sun Care, je bila resnično težka, a na koncu smo se morali odločiti za zmagovalne 4 fotografije. Vsem ostalim pa se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje in deljenje svojih poletnih užitkov na instagramu, facebooku in na e-mailu Etiketinega uredništva. Drage bralke in bralci, ki si želite še kakšno inspiracijo ali idejo, kam se do konca poletja odpraviti na potep, pa le pobrskajte na instagramu in facebooku pod #tropskipomezik in #AfroditaSunCare, kjer boste našli čudovite fotografije sodelujočih v nagradnem natečaju.

Spodaj objavljamo 4 zmagovalne fotografije tega poletja. Nagrajenke prosimo, da se nam oglasijo s svojimi podatki za prevzem nagrade na instagram, facebooku ali mail: info@etiketamagazin.com. Vsaka izbranka prejme po 2 izdelka Afrodita Sun Care, da boste lahko tudi v zadnjih dopustniških tednih brezksrbno in varno uživali na prostem ter poskrbeli za zdravo zagorelo polt.

Linijo izdelkov Sun Care, kjer najdemo tudi izdelke za otroke, odlikujejo napredne formule, testirane pod dermatološkim nadzorom, nudijo celovito zaščito pred sončnimi opeklinami in dolgotrajnimi poškodbami kože s posebnim učinkovitim sistemom UVA/UVB filtrov. Izdelki, obogateni s skrbno izbranimi naravnimi sestavinami: korenčkovim oljem, gelom aloe vere, izvlečkom ognjiča, bisabololom in vitaminom E, koži nudijo izvrstno poletno nego ter navdušujejo z omamnim vonjem kokosa.

…in the shade A post shared by A N J A.G (@anjagorjup) on

Letošnja novost pa je Afroditina marmelada z dodanim zaščitnim faktorjem, ki še dodatno poskrbi za varno izpostavljanje sončnim žakom. Kozmetika Afrodita se je po navdih za nov poletni hit odpravila na popotovanje po sanjskih kotičkih sveta, kjer je skrbno izbrala naravne negovalne sestavine! Izdelek je popoln hit poletja.