Najboljši pudri za prihajajoče zimsko obdobje

Za vsak tip kože obstaja primeren puder tudi pozimi.

Za vsak tip kože se najde najprimernejša tekoča podlaga, ki bo ohranjala vašo kožo lepo in negovano tudi v hladnih mesecih. Predstavljamo 5 idealnih pudrov.

Prihajajoče zimsko obdobje prinaša s seboj ne samo spremembe v garderobi, temveč tudi pri izbiri primerne kozmetike, ki bo vašo kožo nahranila in negovala tudi v času mrzlega vetra in nizkih temperatur. Če smo se poleti spopadali z nadležnim sijajem, ki ga je v poletnih mesecih vedno preveč, nas sedaj v slabo voljo spravlja suha koža, ki jo v večini primerov spremljajo tudi nezaželjene luskice.

A k sreči lahko tudi te nepravilnosti omilimo in izboljšamo izgled kože, če smo še posebej pozorni pri izbiri tekoče podlage. Izločili smo 5 pudrov, ki se ponašajo z najprimernejšo formulo in obljubljajo redno navlaženost kože ter brezhiben izgled.

1.
Primeren za vse tipe kože, saj zagotavlja učinkovito vlaženje ter omogoča plastenje za popoln nanos.

2.
Puder, ki poenoti ten kože in ji da nežen žameten finiš. Zagotavlja srednjo prekrivnost, zato ga mnoge zadovoljne uporabnice priporočajo kot puder za čez dan.

3.
Izjemno lahek in obstojen, primeren tudi za občutljivo kožo. Navdušene boste nad semi-mat učinkom, saj ne vsebuje olj, ki bi mašila pore. Popolno razkošje za vsak tip kože.

4.
Ponaša se z izjemno lahko teksturo, ki kožo dodatno navlaži ter ji povrne zdrav, nežen sijaj.

5.
Nanj se zanesejo še posebej tiste uporabnice, ki se spopadajo z izrazito suho kožo. Vsebuje mineralne snovi, odlično neguje kožo ter zagotavlja srednjo prekrivnost in popolno poenotenje tena.