Najbolj atraktivna babica na Instagramu

Modna blogerka, ki dokazuje, da na Balkanu zorijo rasne lepotice.

Težko je verjeti, da je dama na fotografijah babica dvema vnukinjama in da šteje že 47 let. Spoznajte Žaklino, modno blogerko s srbskimi koreninami, ki trenutno živi v Italiji. Je ena najbolj atraktivnih Srbkinj na Instagramu, kjer ima že preko 340.000 sledilcev, o njej pa so se razpisali tudi nekateri največji svetovni mediji.

Žaklina je s svojo atletsko postavo, obrazom brez ene same vidne gubice in vedno elegantnim stilom oblačenja, videti kot kakšna 25-letnica in je najboljši dokaz za to, da na Balkanu zares »zorijo« rasne lepotice. Je strastna modna navdušenka, ki pravi, da je njen osnovni cilj navdihovati ženske po svetu, da bi prebudile v sebi svojo divjo naravo.

Toda življenje sicer vedno pozitivne Žakline skriva tudi tragično zgodbo. Konec lanskega leta je namreč v prometni nesreči v Beogradu tragično preminil njen sin Stefan, kar je življenje te mladostne babice s prefinjenim stilom močno zaznamovalo. Žaklina ima sicer še 28-letno hčer, ki je prav tako mama dveh prikupnih deklic, ki ju njuna babica naravnost obožuje.

Foto: @realfashionist