Naj vaša koža z ekološko BB kremo končno zadiha

Koža mora dihati, zares dihati…

Dojenčki imajo tako mehko kožo… Tako zelo posebna je. Tako mehka, tako gladka, tako neomadeževana. Čeprav odrasli ne moremo imeti kože, kot je dojenčkova, lahko vsaj dosežemo tisti sveži in čudoviti občutek. Kako? Koža mora dihati, zares dihati… Potrebuje lahkotne formule za vlaženje, zaščito, mehčanje in vzdrževanje ravnovesja. Potrebuje formule, ki jo naredijo čudovito mehko, vendar je ne zadušijo. Melvitina BB krema Nectar de Roses je sprejela ta izziv. Zasnovana je tako, da koži pomaga dihati, na njej pa vzpostavi ravnovesje in jo naredi lepo kot vrtnico…«

Melvitina nova BB krema je več kot BB krema, saj le ta ne vsebuje silikonov, da lahko koža diha. Zasnovana je z ekološkimi sestavinami, ki kožo nahranijo na naraven način, in ji pomaga ohranjati optimalno raven navlaženosti za 24 ur. Vsebuje 100% naravne pigmente, ki kožo matirajo in na njej ustvarijo žameten občutek. Tuba je izdelana iz reciklirane plastike, ki je 100% reciklažna – tako kot škatlica iz kartona. Tako lahko poleg kože diha tudi planet. Na voljo v spletni trgovini www.melvita.si in na prodajnih mestih Nama, Maxi, Müller, Lekarna Ljubljana ter Leposana.

Certificirano ekološka BB krema Nectar de Roses, 40 ml

Za poenotenje polti in intenzivno vlaženje

Melvitina nova ekološka BB krema s prefinjeno lahko teksturo zagotavlja naravno prekrivnost in zdravo sijoč videz polti, ki traja ves dan. Izboljšana negovalna formula je zasnovana z ekološkimi sestavinami, ki kožo nahranijo in navlažijo na naraven način. Vsebuje 100% naravne pigmente, ki kožo matirajo in na njej ustvarijo žameten občutek. Ne vsebuje silikonov.

Melvitina BB krema je na voljo v dveh odtenkih: fair in golden.

Odtenek FAIR, cena: 28,40 €

Odtenek GOLDEN, cena: 28,40 €

Foto: Melvita