Nagradna igra: s prijateljico obišči sejem kozmetike in lepote!

Podarjamo 2 vstopnici!

Prihodnji vikend na Gospodarsko razstavišče prihaja Sejem kozmetike in lepote Love Beauty v sodelovanju z Beauty Forumom. V Slovenijo bo tako pripeljal ene največjih zvezd lepotne industrije, med drugim tudi svetovno znanega vizažista, kostumografa, maskerja in scenografa, kateremu zaupajo največje zvezdnice današnjega časa – Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Monica Belluci, Iman in druge. Nico Baggio bo torej na sejmu pripravil pravi lepotni šov ‘make up Celebrity. 9. in 10.aprila torej lahko pričakujete izjemno pester program, predstavitve najnovejših lepotnih trendov in izdelkov ter program mnogih slovenskih in tujih mojstrov lepote. Po napovedovanju organizatorjev bo šlo za največji lepotni dogodek pri nas »V veselje nam je, da pripravljamo dogodek, ki bo v Sloveniji povezal vso lepotno industrijo. Še več, pritegnili smo tudi tujega partnerja – Health and Beauty iz Nemčije, ki s svojim udejstvovanjem v Evropi že 30 let uspešno organizira Beauty Forumom dogodke«, je povedal Jure Šlehta, idejni vodja sejma Love Beauty, ki je še dodal: »Sejem bo razdeljen na dva osnovna segmenta, kar je novost na tovrstnih dogodkih, tako bomo pod eno streho privabili najširšo možno ciljno skupino razstavljavcev, predstavila pa se bo tudi profesionalna dejavnost in ponudba, dejavnosti, ki so namenjene končnemu uporabniku ter zelo pomemben kongresni del, ki bo zajemal paleto zanimivih predavanj – od strokovnih pa vse do splošnih tem, namenjenim obiskovalcem.«.

Na sejmu Love Beauty bodo svoje znanje poleg Nica Baggia v posebnih šovih delili tudi Emperatrizz (make up šov), Kristijan Petek (poseben šov z lasuljami), David Dovšak (maksilofacialni kirurg), Emeše Bačkai (vodoodporni 3D poročni make up), Sara Savnik, Miss Universe Slovenije, z ekskluzivno modno revijo oblek, kopalk in nakita ter mnogi drugi. Prav tako pa se bo predstavilo okoli 70 razstavljavcev, v panogah kozmetike, frizerstva, estetike, wellnessa in ostalih kozmetičnih dejavnosti iz Slovenije in regije.

Sejem Love Beauty bo za obiskovalce odprt v:
• soboto 9. aprila od 10.00 do 19.00
• nedeljo 10. aprila od 10.00 do 18.00
Vstopnice lahko kupite na blagajni sejma. Cena dnevne vstopnice (enkraten vstop) je 6€. Cena dvodnevne vstopnice pa 10€.

NAGRADNA IGRA: V sodelovanju z organizatorji vam na Etiketi dajemo možnost osvojiti dve vstopnici za ogled sejma Love Beauty. Vse kar morate storiti, je poslati sporočilo na trend@etiketamagazin.com in odgovoriti na nagradno vprašanje »Naštejte vsaj enega makeup mojstra, ki se bo predstavil na sejmu Love Beauty!«. Nagradna igra traja vse do 6.aprila, takrat pa bo znan/a tudi zmagovalec/ka.