Nagradna igra: ličenje oči v pomladnih odtenkih

Osvojite ličila, s katerimi boste poživili svoje oči!

Prvi spomladanski žarki in cvetoča narava nas že vabijo, da si privoščimo večjo svobodo v barvah našega stila in videza. Amway je prav v ta namen ustvaril spomladansko navdihnjeno kolekcijo ličil Artistry Signature Color™, ki vključuje ličila za oči in lica v čudovitih barvnih odtenkih pomladnega prebujanja ter črtali za oči v dveh nepogrešljivih barvah.

Senčila za oči in škatlica
Pomlad je čas za mikavne poglede, razigrane mežike in frfotanje trepalnic, ki jih bodo nežno obarvana senčila za oči naredila še lepše ter zapeljivejše. Več odtenkov Artistry Signature Color™ ponuja bogato izbiro: za brezhiben dnevni videz izberite senčila v barvah naravnega sijaja ali bronastih nians, ki odlično sovpadajo s sončno zagorelimi trendi, v večernih urah pa začarajte s kombinacijami nežne zadimljenosti, očarljive vijolične ali rožnato čokoladne ter dodajte svojemu pogledu občutek mističnosti. Žametno gladke formule v prahu vam omogočajo, da same izberete končni učinek, ki ga želite doseči, naj bo ta mat, sijaj ali kovinski.

Rdečilo za lica
Bodite neustavljive in z nasmejanim licem širite pozitivno energijo povsod, kamor vas bodo zanesli s pomladanskimi žarki obsijanimi daljši dnevi. Poudarjena lička so tista, ki sooblikujejo linije vašega obraza in poudarijo vaš nasmeh. Priporočamo vam uporabo Artistry Signature Color™ svilanto gladkega rdečila za lica, ki omogoča mat ali svetleči končni učinek in dopolnjuje vsako vrsto polti. Izbirate lahko med breskovim, sladkim ali nežno rožnatim odtenkom ter zlato obarvanim sijajem; uporabljena tehnologija, ki odseva svetlobo, pa bo poskrbela za osvetlitev naravnih potez vašega obraza.Tako rdečilo za lica kot paleto senčil lahko priročno prenašate v elegantni ARTISTRY™ Signature Color škatlici.

Dolgoobstojno črtalo za oči
Črtalo za oči je danes skorajda že obvezna oprema vseh pripadnic nežnejšega spola, saj poskrbi, da oblika in barva oči izstopata ter pritegneta pozornost, ki si jo zaslužita. Toplejše temperature, ki so pred nami, pogosto uničijo nanešeno ličilo, zato je Amway v kolekciji Artistry Signature Color™ oblikoval dolgoobstojno črtalo za oči, ki s kremno formulo omogoča gladek nanos, brez razmazovanja. S črtalom na eni strani in gobico na drugi boste lahko ustvarile raznolike linije – od natančnih obrisov do dramatičnega videza za večerne dogodivščine. Izbrani odtenek, črni, rjavi, vijolični ali grafitni, bo vašim očem dodal pravo mero poudarka.

NAGRADNA IGRA: V sodelovanju z znamko Artistry podarjamo senčila za oči v odtenki Spice Bronze z elegantno škatlico za fizični prenos in dolgoobstojno črtalo v črnem odtenku. Vse kar morate storiti je, da pošljete sporočilo na naslov trend@etiketamagazin.com in v njem odgovorite na naslednje nagradno vprašanje:

V katerih odtenkih ponuja kolekcija Artistry Signature Color™ senčila za oči?

a) zagorela bronasta, očarljiva vijolična, barve naravnega sijaja, nežno zadimljeni odtenki
b) mavrično rumena, makova rdeča, vilinsko rožnata in sončno oranžna
c) cvetlično zelena, pastelna modra, zapeljiva sinja barva, izstopajoči turkizni odtenek

[easy_image_gallery]