Način zapiranja nedrčka razkriva tvojo osebnost

Neverjetno, a očitno tudi to določa ženski karakter.

Neverjetno, a očitno tudi to opiše ženski karakter.

Če je verjeti strokovnjakom za telesno govorico, so stvari, ki si jih lastimo, oblačila, ki jih nosimo in aktivnosti, s katerimi se ukvarjamo dovolj dober pokazatelj naše osebnosti. Britanski časnik ”Daily Mail” je objavil prispevek celo o tem, kaj način zapiranja nedrčka pove o ženskem karakterju. Preveri, ali ugovotvitve držijo tudi zate!

Zapiranje na hrbtu
Ženske, ki si nedrček zapirajo na hrbtu, so znane kot zanesljive osebe, ki brezkompromisno nudijo podporo in pomoč vsem, ki jo potrebujejo. Spoštujejo tradicijo, zvestoba pa je najvišje na seznamu njihovih življenjskih prioritet.

Zapiranje spredaj in obračanje
Te ženske so tekmovalne na vsakem področju v svojem življenju, hkrati pa so največji navdih prijeteljem in popolnim neznancem. Imajo karizmo, so komunikativne in se hitro učijo, a se večine stvari tudi kmalu naveličajo.

Nedrček z zaponko za zapiranje spredaj
Ženske, ki izberejo nedrček z možnostjo zapiranja le odspredaj, v življenju ne izgubljajo časa. V odnosih cenijo iskrenost in so brez dlake na jeziku. Znane so po tem, da izbirajo izdelke visoke kakovosti, večinoma tiste z luksuzno znamko.

Zapiranje pred oblačenjem čez glavo
Zapreš nedrček še preden ga oblečeš? Strokovnjaki so mnenja, da si ti in ostale, ki to počenjo na enak način, obsedene s pravili in redom. Nagnjene ste k pogostemu analiziranju in ne marate spontanih odločitev in dogodkov.