Makeup kolekcija, ob kateri smo ostali brez besed!

Kolekcija, ki jo morate videti!

O prihajajoči praznični kolekciji znamke YSL smo že pisali. Danes ustavljamo pogled na kolekciji konkurenčne znamke. Prav tako luksuzna in prav tako praznično obarvana je nova kolekcija znamke Dior.

Dior je z napovedjo praznične kolekcije mnoge pustil odprtih ust. Mednje sodimo tudi v uredništvu, saj smo mnenja, da je linijo z imenom Splendor enostavno čudovita. Pooseblja prazničnost božično-novoletnega časa. Vizija ustvarjalcev pri Diorju je bila ustvariti brezčasno kolekcijo, ki bo poudarila žensko lepoto. Kot se za praznični čas spodobi, ne manjka bleščic in sijaja, embalaža produktov pa je naravnost čudovita.

Katere produkte bomo lahko občudovali (ali pa si jih morda celo privoščili)? To so Diorific Matte Fluid laki za nohte z vrhunsko pigmentacijo in mat zaključkom, Diorific šminke v petih različnih bogatih odtenkih, mat tekoče šminke oziroma rdečila Diorific Matte Fluid, 2 x petorček senčil za veke 5 Couleur, tekoča podlaga Dior Prestige Nectar de Teint, božanski osvetljevalec in rdečilo.

foto: Dior, The Beauty Lookbook