Luksuzne lepotne novosti, ki jih ne smete spregledati!

Na uredništvu smo več kot navdušeni!

Pomlad in poletje prinašata vrsto novosti na lepotnem področju. Znamka Dior v tem času lansira ogromno zanimivih produktov, ki bodo navdušili lepotne navdušence nad kvaliteto in luksuzom. Njihovi produkti so prav vedno izjemno dovršeni – tako s sestavinskega, kot tudi dizajnerskega vidika. Uredništvo Etikete so navdušili štirje sklopi produktov.

Dior zaščitna in samoporjavitvena nega – brez zaščite pred škodljivimi učinki sonćnih žarkov enostavno ne gre. Znamka Dior je predstavila lahkotne produkte, ki nudijo zaščito in takšne, ki poleg tega še poskrbijo za samoporjavitevni učinek. Prav vse odlikuje lahkotna tekstura in čudovit vonj.


Dior Hydra Life vlažilna nega – v svojo rutino je v toplejših mesecih vredno dodati kreme, ki imajo vlažilni učinek in lahkotno teksturo. Prav takšni so produkti Hydra Life, obe maski in BB kreme.


Dior Addict Milky Tint – negovalno rdečilo za ustnice z učinkom mokrega videza je kot nalašč za vroče pomladne in poletne dni. Odtenki so subtilni in izjemno trendi.


Diorskin Nude Air Glow puder – brozerji znamke Dior slovijo kot eni najboljših bronzerjev na trgu. Imajo izjemno teksturo, se enakomerno nanašajo in dajo čudovit naravno zagorel videz. Dior v svojo poletno kolekcijo dodaja štiri lepotce.