Londonska pravljica z Leo Filipovič in Špelo Emo Veble

Obisk britanske prestolnice je lahko tudi zabavna lepotna izkušnja...

V svetovno priljubljeno britansko prestolnico z znamenito Westminstrsko palačo, Big Benom, priljubljenimi urbanimi soseskami in neskončnimi možnostmi za nakupovanje je NIVEA povabila najbolj priljubljene evropske lepotne blogerke, vlogerke in umetnice ličenja. In sicer na prav poseben izziv – naličiti so se morale med vožnjo v londonskem taksiju!

Med njimi sta bili tudi slovenska lepotna vlogerka Lea Filipovič (Lepa Afna) in priznana umetnica ličenja Špela Ema Veble, ki je ličila že številna svetovno znana imena. Dekleti sta na dvodnevnem razvajanju dodobra spoznali novo linijo odstranjevalcev ličil NIVEA MicellAIR EXPERT, trendovske predele Londona, med drugim pa sta se po njem zapeljali tudi s prav posebnim taksijem – opremljen je bil z njunima fotografijama!

V taksiju sta uspešno prestali prav poseben izziv. Špela Ema Veble je Lei ustvarila dva videza, dnevnega in večernega, za vsakega je imela na voljo le 10 minut, izziv so snemale tudi kamere. Ličila sta dami nato z eno samo potezo odstranili z odstranjevalci ličil NIVEA MicellAIR EXPERT. In koža je bila takoj pripravljena na novo ličenje! Njun rezultat je povsem navdušil tudi druge umetnice ličenja in lepotne blogerke.

Londonski vtisi Lepe afne

“London z znamko NIVEA je bil tokrat v znamenju presenečenj od trenutka, ko sem stopila v hotelsko sobo, kjer me je pričakala nova NIVEA linija za odstranjevanje ličil MicellAIR EXPERT skupaj s tortico in balonom v barvah nove linije. Moj prevoz za naslednji dan po mestu ni bil nič manj kul, avto z mojim obrazom je bil totalen padec na rit (smeh). Raziskovanje predela Shoreditch in brezskrben klepet v družbi lokalne vodnice in drugih lepotnih gurujk pa je zagotovo nekaj, kar mi bo ostalo od celotnega izleta najbolj v spominu,” je povedala Lea Filipovič.

Londonski vtisi Špele Eme Veble

“Res so naredili vse, da sem se počutila kot kraljična, ugodili so vsaki naši kaprici in nas nenehno razvajali. Izziv v taksiju je bil zabaven, a tudi zahteven, ker sem si zastavila ličenje s črtalom za oči. Na koncu je odlično uspelo,” je povedala Špela Ema Veble.

 

S čim navdušuje linija odstranjevalcev ličil NIVEA MicellAIR® EXPERT?

Linija NIVEA MicellAIR® EXPERT je profesionalna linija odstranjevalcev ličil, ki odstrani tudi dolgo obstojna in vodoodporna ličila – nežno in brez neprijetnih sledi na koži. Vsebujejo edinstven kompleks MICELLAIR in izvleček črnega čaja ter pametno tehnologijo MicellAIR®, ki privlači umazanijo iz kože kot magnet ter kožo hkrati oskrbi z vlago. Koža je čista in brez mastnih sledov, nastanek nepravilnosti pa preprečen.

 

Kako je linija MicellAIR EXPERT všeč Lepi afni in Špeli Emi Veble?

Lea Filipovič: “Jaz si brez nje ne predstavljam več svojega vsakdana. Bodisi pri popravkih, ko se zjutraj ličim in se pri črtalu za veke kaj zalomi ali pa ko se odpravim na dopust in s seboj vzamem potovalne robčke za odstranitev ličil pred spanjem.”

Špela Ema Veble: “Pri mojem delu, kjer so hitre spremembe make-upa zelo dobrodošle, se je izkazala kot najboljši sopotnik. Odstranjevanje ličil je lahkotno in neboleče, koža pa navlažena in pripravljena na nove mojstrovine.

V liniji NIVEA MicellAIR® EXPERT sta micelarna voda za vodoodporna ličila in odstranjevalec vodoodpornih ličil. V liniji so tudi čistilni robčki, ravno tako primerni za odstranjevanje vodoodpornih ličil. Za čisto in zdravo kožo.

 

NIVEA MicellAIR® EXPERT linija:

Micelarna voda NIVEA MicellAIR® EXPERT za vodoodporna ličila

NIVEA MicellAIR® EXPERT odstranjevalec ličil, ki je bil posebej razvit za dolgo obstojna vodoodporna ličila, nežno in temeljito odstrani umazanijo in ličila z obraza, ustnic in občutljivega predela okrog oči. Prozorna tekstura fluida temelji na pametni tehnologiji MICELLAIR® in je obogatena z izvlečkom črnega čaja. Znana je po svojih blažilnih in poživljajočih lastnostih. Na voljo v 400 ml plastenki.

Okvirna cena za micelarno vodo NIVEA MicellAIR® EXPERT za 400 ml: 6,99 evra

Čistilni robčki NIVEA MicellAIR® EXPERT

NIVEA MicellAIR EXPERT čistilni robčki z osvežujočo formulo s črnim čajem in posebnim KOMPLEKSOM MICELLAIR® temeljito očistijo kožo in izjemno nežno odstranijo tudi vodoodporna ličila. Formula, ki je obogatena s črnim čajem in je znana po svojih blažilnih lastnostih, je primerna za vse tipe kože.

Okvirna cena za čistilne robčke NIVEA MicellAIR® EXPERT za 20 kosov: 4,09 evra

Vodoodporni odstranjevalec ličil NIVEA MicellAIR® EXPERT

Dvofazni odstranjevalec ličil za oči, ki nežno in izjemno temeljito očisti kožo, je obogaten s posebej blagim izvlečkom črnega čaja in visoko koncentriranim suhim oljem. Formula, obogatena s črnim čajem, je posebej primerna za uporabo na občutljivi koži okrog oči. Črni čaj je obdelan na nežen način, ki dezaktivira njegove encime, in je kot antioksidant znan po svoji zmožnosti, da zmanjša oteklino.

Okvirna cena za odstranjevalec ličil NIVEA MicellAIR® EXPERT za 125 ml: 4,49 evra.

PR vsebina