Letos je leto šmink, tokrat ima svoje tudi Erdem

Cvetlična romantika tudi med ličili - Nars X Erdem.

Nars X Erdem kolekcija ličil.
Cvetlična romantika tudi med ličili ali še en razlog več, zakaj je leto 2018 naklonjeno šminkam in rdečilom za ustnice.

Za neustavljivo privlačnimi make up kolekcijami, ki so jih pripravili pri Urban Decay, Too Faced in YSL, se je na sceni pojavila nova, še boljša in hvale vredna kolekcija ličil, ki je plod sodelovanja dveh močnih znamk – Nars in Erdem. Linija ličil je bila odkrita na londonskem Tednu mode, a še večje zanimanje je vzpodbudilo dejstvo, da se je kolekcija pripravljala zadnjih pet let, same idejne zasnove so tako nastale že v letu 2013.

Kolekcija Nars X Erdem bo lansirana 15. aprila v Veliki Britaniji, s 1. majem pa bo na voljo tudi globalno.

Kot pritiče stilu Erdema Moraliogluja, je znana kozmetična znamka v celoti navdihnjena s cvetnimi motivi in cvetočimi barvami, na cvetlično romantiko pa nakazuje tudi ime kolekcije – Strange Flowers (Nenavadne cvetlice). Poleg rožnatih motivov je novost tudi belo pakiranje, ki je zamenjalo prepoznavno Nars črno embalažo.

Pravljična kolekcija je sestavljena iz šestih rdečil za ustnice, dveh palet za senčenje vek, osvetljevalca v svinčniku, lističev za matiranje in palete pudrov za ustnice, ki ustvarijo popoln mat finiš, slednji pa je tudi letos med največjimi lepotnimi trendi.

Vir: Elle.co.uk