Lepotni trio, ki ga v svoji rutini potrebujete!

Etiketa priporoča!

Znamka L’Occitane bo v svojo izjemno uspešno linijo izdelkov Popolna potonika dodala še tri izdelke – izboljševalni piling gel, micelarni odstranjevalec ličil in izboljševalni tonik.

»L’Occitanov laboratorij je med preučevanjem potonik odkril in patentiral edinstven izvleček, ki vsebuje izjemno visoko koncentracijo naravnih rastlinskih sladkorjev. V kombinaciji s pigmenti na mineralni osnovi za optično korekcijo polti nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. Ta edinstvena kombinacija je srce L’Occitanove priljubljene kolekcije za nego obraza Popolna potonika. Inovativni izboljševalni kompleks iz potonik, ki uspevajo v francoskem departmaju Drôme, opazno izboljša stanje kože ter ima takojšnje in dolgotrajne rezultate. Njegov učinek? Navlažena koža, poenotena tekstura kože, zmanjšane pore in gubice – brezhibna polt, ki izžareva naravno lepoto.« osnovni gradnik linije Popolna potonika opisujejo pri znamki L’Occitane.

Konec meseca aprila se kolekciji Popolna potonika pridružujejo trije novi koraki v izboljševalnem ritualu – piling, čiščenje in toniranje. Linija Popolna potonika bo tako bogatejša za tri osnovne oziroma bistvene korake nege kože, ki predstavljajo osnovo za nadaljno nego z izdelki Popolna potonika.