Lepotni tretmaji – kje privarčevati in kje zapraviti?

Kdaj je vredno investirati več in kdaj je bolje privarčevati kakšen evro?

ZAPRAVI: BARVANJE LAS

Prepusti baravanje svojih las strokovnjakom! Domači podvigi največkrat ne pripeljejo do želenih rezultatov in popravki, če so sploh še mogoči, te bodo v salonu stali več, kot če bi se že v štartu prepustila izkušenim rokam. Nasvet gre predvsem blondinkam, ki se želijo izogniti neželenim rumenim odtenkom in uničenim konicam.

VARČUJ: OBLIKOVANJE OBRVI

Naravne obrvi so in! Sledi naravni obliki svojih obrvi in s pinceto odstrani le najbolj oddaljene in neukrotljive dlake. Pri odstranjevanju vedno upoštevaj vodilo: raje populi manj, kot več. Čakanje, da pretanke obrvi zrastejo nazaj lahko namreč traja zelo dolgo.

ZAPRAVI: SAMOPORJAVITVENI IZDELKI

Ne zapravljaj časa in mladosti na soncu! Izogni se izušeni koži in prehitremu staranju in raje uporabi izdelke za samoporjavitev, ki bodo tvoji koži dali čudovit zagorel ten brez škodljivih posledic. Če ne zaupaš svojim spretnostim pa obišči enega izmed spray tan salonov, kjer bodo poskrbeli za enakomerno zagorelo polt.

VARČUJ: FENIRANJE

Investiraj v dober fen in krtačo ter produkte za lase in si frizuro za vsakdan oblikuj sama. V poletnih mesescih se lahko ogneš fenu in lase posušiš na zraku, saj je naravna oblika zopet modna! Razvajanje v salonu pa prihrani za posebne priložnosti oziroma za takrat, ko res potrebuješ sprostitev (priporočam masažo lasišča).

foto: Katarina Veselič za Ajdas blog
lokacija: Frizerski salon Lasek