Lepotni hit, ki je obnorel Instagram

Obnorela je Instagram, blogerke in manekenke pa si poletje brez nje ne predstavljajo več...

Na vrhuncu priprav na prihajajoče poletje družbena omrežja preplavljajo fotografije vitkih deklet, kopalk, smoothiejev in vsega čemur ženske zaupamo v času priprav na poletje. Slovenske in hrvaške blogerke pa so razkrile še eno skrivnost s katero si pomagajo do svojih zavidljivih teles. Krema za oblikovanje telesa Intheline, ki je narejena iz 100 % naravnih sestavin, je novo orožje v boju proti celulitu, ki mu zaupa že več kot 10.000 Slovenk.

Slovenske blogerke in manekenke jo obožujejo!

Najnovejša formula  za boj proti celulitu in maščobnim oblogam je bila razvita na podlagi znanstvene raziskave z Univerze v Padovi. Rezultati raziskave so pokazali znatno zmanjšanje obsega maščobnih oblog na področju stegen že v prvem mesecu uporabe kreme, medtem ko so delovanje kreme pohvalile tudi številne slovenske blogerke in manekenke: Daša Podržaj, Anamarija Avbelj, Karin Škufca, Patricia Peklar, Zlata Okugič in številne druge. V pričakovanju poletja jih navdušuje krema Intheline, ki se je izkazala za odlično pomagalo pri oblikovanju popolne poletne postave.

Kako deluje?

Intheline, ki vsebuje 2,5 % gliciretinske kisline (izvlečka golostebelnega sladkega korena) učinkovito raztaplja podkožne maščobe. Praktično pakiranje vsebuje 100 ml kreme, ki zadostuje za približno mesec dni vsakodnevne uporabe. V vrsti kakovostnih sestavin se najdejo licorice (golostebelni sladki koren), ki zmanjšuje obseg podkožnih maščob, visokogorska roža rhodiola rosea, ki velja za čudodelno rastlino, ki med drugim topi maščobe, kremi pa daje tudi nežen in prijeten vonj ter izvlečki citrusov, ki delujejo kot antioksidant in pomagajo izboljšati mikrocirkulacijo v podkožju, s čimer pospešujejo delovanje aktivnih učinkovin v kremi. Ta edinstvena kombinacija kakovostnih naravnih sestavin učvrščuje kožo, jo naredi mehko in dišečo. Zahvaljujoč bogatemu sončničnemu olju ter olju cipres, krema preprečuje izsušitev kože in izboljša njeno elastičnost.

Kratka in svetla obleka, kopalke in odhod na plažo predstavljajo težavo za 80 % žensk, ki se borijo s celulitom. S tem hitom z Instagrama, ki letošnje poletje kraljuje med največkrat omenjenimi kozmetičnimi proizvodi za oblikovanje telesa, pa imajo v času priprav na najlepši del leta eno skrb manj! Kremo Intheline je mogoče naročiti na spletni strani: https://www.intheline-cosmetics.com/.