Lepotna inovacija za generacijo milenijcev

S tem izdelkom bodo ustnice nemudoma pripravljene na fotografiranje selfijev!

V času črno belih filmov je gospod Max Factor iznašel glos za ustnice, ki ustnice naredi privlačne na zaslonu. Sedaj leta 2017 blagovna znamka Max Factor predstavlja inovacijo, ki je namenjena generaciji, ki se izraža preko socialnih medijev. S Colour Elixir Honey Lacquer bodo ustnice nemudoma pripravljene na fotografiranje selfijev. Z nanosom izbrane barve bodo ustnice popolne tudi na fotografijah visoke definicije.

 “Lakast videz ustnic je lahko zapleten in časovno potraten Zajema vse od priprave mehke podlage ustnic z balzamom za ustnice, do pudranja ustnic, kar naredi učinek, da se intenzivna barva združi z bazno podlago. Sedaj ko imam Colour Elixir Honey Lacquer, lahko ustvarim enak učinek na ustnicah v manj kot eni minuti. Osebno ta izdelek doživljam kot most med šminko in klasičnim bleščilom, kar je odlično ko želite doseči videz čudovitih ustnic z malo napora. Običajno je pri lakastem videzu ustnic potrebno biti pozoren in ga pogosto popravljati, saj se lahko hitro razmaže, še posebej, če ga prekrije pramen las. Vendar pri Colour Elixir Honey Lacquer temu ni tako, saj je obstojen in večnamenski izdelek, ki ne povzroča takšnih težav”, je dejala kreativna direktorica Max Factorja Pat McGrath.

Zakaj uporabljati Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer:
– Ker ima gosto pigmentirano razkošno barvo.
– Visok sijaj za udarne videze, ki izstopajo.
– Njegove vlažilne sestavine negujejo ustnice in jih naredijo mehke.

“Colour Elixir Honey Lacquer je izdelek s katerim ustvarite videz vlažnih ustnic, na močni pigmentirani podlagi. V vsaki torbici imam vsaj eno bravo, pa naj bo to torbica s katero potujem, ali v večerni torbici, ki jo vzamem, ko se odpravim zvečer na zabavo,”  dodaja Stella Maxwell, globalna Max Factor ambasadorka.