Lepotna blogerka meseca avgusta: Karinartistic

Slovenska lepotna blogerka, ki navdušuje s svojo unikatnostjo in občutkom za estetiko. Nekoliko bolj temačne fotografije so njen zaščitni znak!

Blogerka z nenavadnim imenom Karina, velja za eno najopaznejših novink na slovenski blogerski sceni. S svojim unikatnim pristopom in prepoznavnim slogom navdušuje mnoge, naše uredništvo pa je prepričala, da ji podelimo naziv lepotne blogerke meseca avgusta.

Njen blog Karinartistic si lahko ogledate tukaj: http://karinartistic.blogspot.si/

Karina je precej zanimivo in nenavadno ime, vsaj na slovenskih tleh. Nam izdaš nekoliko več?
Ko ljudje slišijo moje ime, se jim zdi nenavadno. To je zato, ker originalno prihajam iz Ukrajine. Prejšnji mesec sem dopolnila 23 let, to pa je moje 17. leto v Sloveniji. Včasih me mami vpraša, če je bila njena odločitev za selitev v Slovenijo pravilna. Jaz ji vedno odgovorim, da sem ji za to zelo hvaležna, ker kdo ve ali bi kdaj spoznala, da me zanimata umetnost in fotografija. Če bi sploh naletela na blogersko sceno in ugotovila, da je to nekaj v čemer uživam…

Kje te najdemo danes?
Sedaj skačem sem in tja, malo prebivam v Velenju, malo v Kranju. Obožujem ljubljanske ulice in njihov čar, zato velikokrat obiščem tudi Ljubljano. Zaidem v svoje najljubše trgovine (Babushka Boutique, Smile Concept Store), kjer vedno najdem nove pripomočke za igrivo postavitev pri fotografiranju.

Kako to, da si se odločila za odprtje bloga?
Koncept bloganja mi je bil prvič predstavljen v srednji šoli, pri predmetu dekoraterstvo, kjer je profesorica z nami delila lifestyle blog. Ideja se mi je zdela zelo zanimiva, vendar sem zares navdušena postala šele, ko sem odkrila lepotni kotiček YouTuba. Moj blog je sedaj mešanica lepotnih in lifestyle novosti, kar mi omogoča razgibano deljenje svojih interesov. Je nek mali »oblaček« kamor se zbirajo kapljice informacij o tem, kako doživljam svet okoli sebe.

Katera je tvoja najljubša lepotna znamka?
Moja najljubša high-end znamka je definitivno Charlotte Tilbury iz Velike Britanije, ki me vedno znova navdušuje s prekrasnimi izdelki. High-street ljubljenčka pa sta L’Oreal Paris in Kiko Milano. Sodelovanj z znamkami še nisem izkusila veliko, saj je moj blog še dokaj mlad, upam pa, da se bodo v prihodnosti razvili zanimivi in produktivni odnosi.

Katere blogerke spremljaš?
Odkar blogam, sem spoznala ogromno unikatnih deklet, ki so mi prirasla k srcu kot blogerke in iz teh spoznavanj so se razvila tudi prijateljstva. Med njimi so Ana iz Mad About Red, Monika iz Sugarlove blog, Nika iz Beautyfull blog, Ajda iz Ajda’s in Sara iz Passing Fancy. Iz tujine pa so me navdušila dekleta kot so Hello October, Mikuta, Kate La Vie in Call Me Cupcake.

Kakšen nasvet bi dala nekomu, ki si želi odpreti blog?
Edinstvenost in inovativnost sta danes že skoraj umetnost. Če želiš začeti s pisanjem bloga, naj bo to kot tretja noga, podaljšek tega kar zares si.

Kakšni so tvoji načrti za prihodnost?
V prihodnosti si želim razširiti ta svoj mali oblaček in navdihniti čim več ljudi. Vsak dan se trudim izboljšati in naučiti novih stvari, česar še dolgo ne bo konec, vendar je to nek proces, ki je del življenja in ga je vredno izpopolnjevati.