Lepotna blogerka je nanesla 100 plasti pudra!

Vas zanima, kako izgleda obraz s kar 100imi plastmi tekoče podlage?

Verjetno prav vse lepotne navdušenke stremijo k temu, da je njihov videz kar se da popoln. Pri nanosu tekoče podlage oziroma pudra večina želi kar se da naraven videz, prekrite vse nepravilnosti in izenačen ten. Prav tu največkrat ženske delamo napako – v želji po lepem videzu velikokrat nanesemo preveliko količino tekoče podlage. Rezultat je nenaraven in »maskast« videz.

Josefin Lillakas, na portalu Youtube poznana kot Jeely, je pred časom na svojem lepotnem in ifestyle kanalu objavila nekoliko bolj neobičajen video. Malo za šalo, malo za res, je prikazala, kako izgleda njen obraz po nanosu kar 100ih plasti tekoče podlage. Celoten postopek nanašanja in snemanja je trajal kar 3 ure, Jeely je namreč natančno nanesla prav vsaj sloj in počakala, da se prejšnji posuši. Porabila je precej produkta, končni videz pa je bil, kot po pričakovanjih, vse prej kot naraven. Proces odstranjevanja takšne količine ličil je prav vedno poseben izziv.

Oglejte si video in preverite, kako izgleda obraz lepotne blogerke s kar 100imi plastmi tekoče podlage! Video ima do danes preko milijon ogledov!