Lepa in sijoča koža je lepotni trend številka 1

Se želiš, da tvoja koža zasije? Potem moraš preizkusiti te naravne izdelke, ki so nas popolnoma očarali.

Verjetno si vsaka dama želi lepše kože s katero se predvsem v poletnih mesecih lažje izognemo pretirani uporabi ličil. Lepa in sijoča koža pa je rezultat dveh pomembnih dejavnikov: uravnotežene prehrane in pravilne nege, ki jo dosežemo s kakovostnimi in čim bolj naravnimi negovalnimi produkti. Na Etiketi so nas že pred časom prepričali naravni izdelki Hemptouch, ki ne vsebujejo kemikalij in so bogati s hialuronsko kislino ter negovalnimi olji. Linija izdelkov, ki jo je v svet poslala zeliščarka, biologinja in soustanoviteljica blagovne znamke Silvija Špehar, zadovolji tudi tiste, ki težko najdejo rešitev za svojo kožo. Z izbranimi sestavinami in preverjenimi formulami Hemptouch ponuja različne izdelke za vsakodnevno nego kože, ki jih izberemo glede na tip kože, ali je ta mastna ali normalna do suha. Z izdelki pa uporabniki uspešno lajšajo težave z luskavico, dermatitisom in ostale sodobne kožne bolezni, ki prizadenejo velik del populacije.

Si želiš tudi sama brezplačno preizkusiti izdelke linije Hemptouch in z bralci Etikete deliti svoje izkušnje? Potem izpolni spodnji obrazec in nam v razdelku “Opis” zaupaj, kakšna je tvoja koža (mastna ali normalna do suha) ter zakaj si ravno ti tista, ki potrebuješ izdelke. Na podlagi opisa bomo izbrali za vsak komplet izdelkov po 3 nagrajenke, ki prejmete izdelke v testiranje. Vsem prijavljenim pa zagotovimo poseben promocijski popust, ki ga po prijavi prejmete po e-mailu. Prijave za testiranje zbiramo do nedelje, 5. junija 2018 do polnoči.

[subscribe title=”Lepa in sijoča koža je lepotni trend številka 1″ subtitle=”Podari svoji koži najboljše”]

Držimo pesti za nagrado. In držimo besedo, da bomo vaše osebne podatke uporabili le za namene nagradne igre. S klikom na gumb “POŠLJI” se strinjate, da vas po elektronskem naslovu obvestimo o nagradi.

Zmagovalna kombinacija, ki jo Hemptouch namenja negi mešane do mastne kože je sestavljena iz sinergije dveh različnih izdelkov. Pršilo z okusom poprove mete, ki je sicer namenjeno oralni uporabi pomaga uravnovesiti kožo od znotraj navzven. Težave s kožo se namreč v veliki večini skrivajo v našem telesu, tako so različne kožne reakcije zgolj posledica neskladja. Uporaba je izjemno okusna in zabavna; pršilo se enostavno razprši pod jezik. Vsekakor pa je čista in poenotena polt tudi rezultat premišljene nege. Hemptouch krema za mešano in mastno kožo je na osnovi naravnih sestavin, brez dodanih kemikalij in alkohola. Njene sestavine uravnajo izločanje kožnega sebuma in koži povrnejo ravnovesje. Kožo nahranijo in je ne izsušijo. Kremi je dodana tudi alga klorela, ki jo poznamo kot izjemno antioksidantno sestavino.

Za nego normalne do suhe kože priporočamo Hemptouch vitaminsko kremo, ki je popoln vir nenasičenih maščobnih kislin. Je formulirana na osnovi naravnih aktivnih sestavin in vsebuje tako hialuronsko kislino kot Q10, kar poskrbi za zaščito vaše kože pred prezgodnjim staranjem.

Mazilu za nego občutljive in k reakcijam nagnjene kože, ki je izgubila notranje ravnovesje in sposobnost obnavljanja, bi lahko rekli kar čudežno mazilo, ki je nastalo iz hladno stiskanega konopljinega olja. Mazilu je dodan ognjič, ki je poznan po svoji obnovitveni funkciji kože, hkrati pa deluje protivnetno. Modra kamilica pa pomirja kožne reakcije. Popolna kombinacija omega 3, 6, in 9 maščobnih kislin v mazilu ohranja ravnovesje naravnih olj in vlage ter krepi njen zaščitni plašč. Uporaba mazila je priporočljjiva tudi za nego kože po izpostavljenosti soncu. Hvaležna pa ji bo tudi koža vaših malčkov.

Izdelki linije Hemptouch so na voljo v spletni trgovini ZELENI DOTIK.

Vsebino omogoča Hemptouch d.o.o.