Korejska kozmetična znamka sedaj tudi v Sloveniji!

Raj za lepotne navušenke...

Erborian ima eno samo poslanstvo – aktivirati kožo, da postane popolna! In to na preprost, a drugačen način. Erborian združuje najnaprednejše korejske tehnologije in visokokakovostne sestavine iz zelišč, ki jih uporablja tradicionalna korejska medicina.

Erborian podira rekorde in navdušuje s sodobnimi hibridnimi izdelki za nego obraza, ki združujejo nego in make-up. Ste že slišali za kultno BB kremo in CC kremo z WOW-učinkom? Visokotehnološke formule uresničujejo Erborianovo lepotno poslanstvo – vsaka ženska lahko doseže popolno kožo na preprost, a drugačen način z domišljenim ritualom v treh korakih:

1.Detox: čiščenje kože

2.Boost: nega kože glede na njene potrebe

3.Finish: perfekcija polti

3 preprosti koraki za vsak življenjski stil!

Erborian je, tako kot vse ženske, obseden s popolno kožo! Njegova soustanoviteljica, Katalin Berenyi, ima posebno vizijo, kako kožo aktivirati do popolnosti. Verjame, da o kakovosti kože odločajo trije kriteriji: tekstura, ten in sijaj. Erborian je obsežni korejski lepotni ritual in ekspertizo prilagodil dinamičnim, aktivnim kozmopolitskim ženskam in zanje ustvaril inovativne izdelke za popolno kožo. Odkrijte napredne formule in Erborianov WOW-svet popolne kože vas bo zagotovo osvojil!

Na voljo na prodajnih mestih: Nama v Ljubljani, Maxi in Muller.