Konferenca lepotnih blogerk pod vodstvom Nike Veger

Organizirana je bila že druga konferenca lepotnih blogerk. Preveri, kdo se jo je udeležil in kakšen je bil program!

Lepotne blogerke so se ponovno zbrale in sicer na konferenci Beautyfull Bloggers MeetUp. Pod taktirko blogerke in vizažistke Nike Veger se je tokrat znova zbralo 60 lepotnih blogerk, strokovnjakov z različnih področij povezanih z lepoto in ponudnikov lepotnih izdelkov ter storitev. Bistvo konference je druženje, predajanje znanja in posledičen dvig kakovosti lepotnih blogov v Sloveniji.

V prenovljeni dvorani Karantanija v Hotelu lev so 7. oktobra 2016 še posebno uživale predstavnice nežnejšega spola aktivne v digitalnih medijih: tam se je namreč odvijala konferenca za lepotne blogerke, na kateri je 60 lepotnih blogerk poslušalo predavanja strokovnjakov kot so Aleš Bravničar (predaval je kako do trendne in kakovostne Instagram fotografije), Lena Gregorčič (ki je razkrila kako do dobrega SEO zapisa), priznana srbska blogerka Branislava Antović (ki je navdušila s svojo zgodbo o uspehu), Mojca Marš (ki je predala svoje FB znanje), Sanja Macur (ki je razkrila kako povečati promet na blogu), Jeanette Berdos (ki je predstavila unikatnost izdelkov Dvorec Trebnik) in Kristina Vidic, make-up artistka (ki je razkrila prihajajoče trende in nas seznanila s podrobnostmi iz zakulisja svetovnih modnih revij). Nadvse zanimiva je bila tudi okrogla miza o Instagramu, na kateri je poznavalec družbenih omrežij Matej Špehar vplivneže na Instagramu neusmiljeno zasliševal o tehnikah in trikih, ki jih uporabljajo za uspešnost svojih profilov. Glavni pokrovitelj dogodka je bila slovenska naravna znamka Dvorec Trebnik, niso pa manjkali niti ostali ponudniki lepotnih izdelkov in storitev, ki so blogerke navdušili s predstavitvijo prihajajočih novosti. Izobraževanje lepotnih blogerk se je zaključilo z družabnim razvajanjem, saj so se blogerke ob friziranju, ličenju in manikiri zabavale ob glasbi in giff fotografiranju. Dogodek, katerega tema je bila ‚Bodi samosvoja, bodi samorog!’, je postregel s trendi v digitalnem svetu, lepoti, hrani, zabavi in res navdušil udeleženke in ostale prisotne. Več utrinkov lahko poiščete v spletu pod #bbmulj.

V okviru dogodka je potekala tudi že druga podelitev blogerskih nagrad Beauty Bloggers Awards 2016. V spletni anketi, ki so jo izpolnile udeleženke, so bili izbrani tisti zmagovalci, pri katerih so se anketiranke zedinile z vsaj tretjino glasov:

Kategorija: LIČILA, zmagovalec: Avon Perfectly Matte Lipstick
Kategorija: LASJE, zmagovalec: Batiste Šampon za suho pranje las
Kategorija: NEGA TELESA, zmagovalec: Afrodita 100% SPA Mousse za telo
Kategorija: NEGA OBRAZA, zmagovalec: Dvorec Trebnik Vlažilni serum z hialuronsko kislino
Kategorija: SOS IZDELEK, zmagovalec: Vichy Dermablend [3D Correction] Kategorija: DIŠAVA, DIŠAVNA LINIJA, zmagovalec: Le Couvent Des Minimes Eau Sereine
Kategorija: SPLETNA TRGOVINA, zmagovalec: Ličila.si
Kategorija: SODELOVANJE Z BLOGERKAMI, zmagovalec: Stillmark d.o.o.
Kategorija: SLOVENSKA ZNAMKA, zmagovalec: Kozmetika Afrodita
Kategorija: BLOGERSKA OSEBNOST, zmagovalec: Nika Veger

[easy_image_gallery]

photo: Marko Delbello Ocepek