Koliko centimetrov pa ti želiš izgubiti?

Kako sem se lotila preizkušanja kreme, ki topi maščobe?

Ravno, ko sem razmišljala o tem, kako se spraviti v formo in izboljšati tonus kože, smo v uredništvo prejeli kremo, ki sem jo seveda morala takoj preizkusiti. Ker je letos v modi veliko gole kože, ne samo na plaži temveč tudi v ulični modi – vse od kratkih kril, kombinezonov in kratkih hlač, moramo pravočasno poskrbeti, da bo koža izgledala čvrsta in mehka. Tokrat sem preizkušala izboljšano formulo INTHELINE kreme, ki je v osnovi namenjena zmanjševanju obsega, a kaj hitro sem ugotovila tudi druge lastnosti, ki so me pozitivno presenetile. Tisti, ki ste jo že preizkusili, točno veste o čem govorim.

Kljub temu, da sem pri preizkušanju različnih produktov vedno skeptična, pa me je INTHELINE krema prepričala, saj mi njena tekstura resnično ustreza. Ob nanašanju je čutiti dobro vpojnost kreme in če se ta dobro vpije v kožo, pomeni da njene sestavine delujejo. Že po prvi uporabi sem imela občutek napete in mehke kože, kar je dejansko moj največji problem, saj iskreno, tekom leta ne skrbim dovolj za gibanje, posledično tudi ne uporabljam toliko negovalnih produktov in tik pred poletjem se pojavi problem “ohlapne” kože, ki ji primanjuke tonusa. Pozitivno pri nanašanju kreme je tudi to, da vsaj ob nanosu kreme poskrbim za masažo nog in dobro prekrvavitev, kar koži resnično dobro dene.

Drage Etiketine bralke, si tudi vi želite preizkusiti izboljšano formulo kreme Intheline? Pohitite in se prijavite na info@etiketamagazin.com. V mailu enostavno zapišite, zakaj želite uporabljati Intheline kremo. 5 bralkam, ki nas bodo najbolj prepričale, podarimo 100 ml pakiranje omenjene kreme. Pohiti in se prijavi še danes, saj to pomeni, da bodo rezultati vidni že v naslednjih dveh tednih!

To je krema brez katere si ne predstavljam začeti poletja. Že prvi vtis same embalaže me je navdušil, saj sem prejela lično pakiranje, z luksuznem pridihom srebrnega napisa INTHLINE. Ker obožujem lepe kozmetične produkte, ki postanejo del mojega dekorja v stanovanju, je tudi krema dobila prav posebno mesto v kopalnici. Odlična popestritev pakiranja pa je meter, s katerim merimo obseg in kartonček za zapisovanje rezultatov. Ni kaj, proizvajalci slovenskega produkta, so mislili prav na vse! Mislili pa niso le na embalažo. V prvi vrsti so mislili na njeno vsebino in sestavine, ki dokazano topijo maščobe. Letos so nam tako postregli z izboljšano formulo, kar posledično pomeni, da lahko pričakujemo še boljše rezultate!

Krema, ki vsebuje 2,5% gliciretinske kisline me je navdušila že ob prvem nanosu. Prijeten vonj in sama struktura kreme se takoj vpijeta v kožo in na njej pustita prijeten občutek. Zelo pomemben faktor pri nanosu kreme je tudi to, da ne pušča nobenih sledi, kar pomeni, da se takoj po nanosu lahko oblečem in ne skrbim ali bo kje ostal kakšen oljnat madež. Sicer proizvajalec navaja, da se ob redni uporabi kreme rezultati pojavijo po dveh tednih, sama pa sem zaznala takojšnje učinke bolj napete kože. Kremo po navodilih nanašam dvakrat dnevno, količina tube pa zadostuje za enomesečni tretma. Iz izkušenj pa vam priporočam, da vsak drug dan uporabite kakšen gel za tuširanje s pilingom, saj se bo tako krema še bolje vpila v kožo in rezultati bodo še boljši.

Seveda ima uporaba lepotnih produktov tudi kakšen pozitiven stranski učinek. Pri meni je to povečana želja po aktivnosti in zdravi prehrani, ker se zavedam, da je tako za psihično kot fizično dobro počutje, potrebno spremeniti navade. Jaz sem jih, prav ob tem, ko sem pričela s tretmajem Intheline kreme. In priznam, da je kombinacija zdrave hrane, gibanja in kreme fantastična. Delam na stegnih, zato tudi tam nanašam kremo. Na začetku je bil moj obseg stegna 61 cm, že po 14 dneh pa sem prišla na 59 cm. V trenutku sem se počutila bolj samozavestno, kar mi je dalo še več volje, da pri zdravem načinu življenja in razvajanju same sebe, enostavno vztrajam še naprej!