Ko skrb za hidracijo, postane zabava s stilom

Poskrbi za hidracijo telesa v stilu...

Poletje je tu, z njim pa sonce, zabava in brezskrbni dnevi. Vse to pa spremlja še potreba po večjih količinah popite vode. Zdaj skrb za hidracijo lahko postane zabava s stilom. Poleg najbolj modnih oblačil in obutve moramo trendom slediti tudi pri dodatkih. Eden najbolj priljubljenih je v zadnjem času trendi steklenička za vodo, saj nas ta spremlja vedno in povsod. Poleg tega, da z njo skrbimo za primerno hidracijo, pa je odlična tudi kot dodatek za dobro Instagram fotografijo.

Nova Active Summer kolekcija je bila oblikovana za vse ženske, ki so zaljubljene v življenje, imajo aktiven življenski stil, skrbijo za svojo postavo ter dobro počutje, poleg tega pa vedno skrbijo da popijejo dovolj vode, saj se zavedajo pomembnosti le te. Zgornji silikon steklenički nudi dodatno zaščito, medtem ko telovadiš ali skrbiš za svoje dobro počutje.

Nova linija Active stekleničk je oblečena v svetle pastelne barve in kar kliče po poletni svežini. Navdih celotne kolekcije je letošnji poletni trend: pastelne barve. Stekleničke so tako več kot odličen dodatek k tvojemu poletnemu izgledu, s seboj pa jih lahko vzameš na plažo ali jo uporabljaš medtem ko telovadiš.