Katere Slovenke imajo najlepšo postavo?

Slovenke med najbolj fit ženskami na svetovni ravni – kaj je njihova skrivnost?

Slovenske manekenke in estradnice s svojimi postavami navdušujejo na svetovnih modnih brveh, odrih in rdečih preprogah. Ker pa si tudi običajne ženske in dekleta želijo takšnih postav, smo jih povprašali o tem kaj je njihova skrivnost. Priznale so nam, da jih je popolnoma obnorela revolucionarna krema za hujšanje, ki jo skupaj z njimi uporablja že več kot 3.000 zadovoljnih uporabnic. Njihova skrivnost za lepo postavo je torej dostopna vsem! Krema pa ni namenjena samo vzdrževanju lepe postave, ampak dejansko pomaga izgubljati centimetre na problematičnih področjih.

Manja Plešnar, voditeljica, je ob redni vadbi uporabljala tudi kremo, ki jo je poimenovala kar »čudežna kremica«, saj je z njo v prvem mesecu izgubila 2 cm. Na Instagramu pa je zapisala: »Po slabem mesecu uporabe čudezne kremice sem okoli trebuha izgubila 2 cm zaradi česar sem presrečna!!!«

Anamarija Avbelj, miss Universe in manekenka, nam je razkrila, da si pred modnimi revijami večkrat pomaga tudi z uporabo krem za učvrstitev postave. Letos pa je odkrila kremo Intheline, ki je že v prvem tednu uporabe pokazala vidne rezultate! »Končno ena vrhunska in kvalitetna krema za postavo, ki res deluje. Vsak dan se s kremo namažem na predele stegen, trebuha in zadnjice ter na poseben koledarček, ki sem ga prejela ob nakupu, zabeležim rezultat« nam je o kremi, ki je čez noč postala hit letošnjega leta, zaupala manekenka, ki je v enem mesecu skupaj izgubila 5 cm.

Še boljše rezultate je zabeležila manekenka Daša Podržaj, ki je v prvem tednu izgubila 4 cm, po dveh tednih uporabe pa kar 8 cm obsega na trebuhu, stegnih in zadnjici. Zadovoljstvo z rezultati je dokazala s fotografijo na družbenih omrežjih in zraven zapisala: »Nad kremo sem navdušena, saj sem vse skupaj izgubila kar 8 centimetrov, hkrati pa je moja koža lepo napeta in brez celulita. Priporočam!«

V pogovoru z Ajdo Sitar, Evo Ahačevič, Tjašo Kokalj in Patricio Peklar pa smo odkrili, da si tudi one do lepše postave pomagajo s kremo Intheline.

Pa res deluje?

Preverili smo sestavo kreme ter na katerih raziskavah temelji, da bi ugotovili zakaj so jo Slovenke razgrabile in ugotavljamo, da ne gre za potegavščino, temveč krema za oblikovanje postave resnično deluje. To potrjujejo tudi številne objave in slike zadovoljnih uporabnic na družbenih omrežjih.

Kaj krema vsebuje in na čem temelji raziskava?

Gliciretinska kislina – naravni topilec maščob

V sklopu raziskave, ki so jo izvedli znanstveniki na Univerzi v Padovi, so ugotovili, da gliciretinska kislina, ki je glavna aktivna sestavina golostebelnega korena ali strokovno Licorice, občutno vpliva na debelino podkožnih maščob. Z zaviranjem delovanja hormona kortizola zmanjšuje debelino maščob na problematičnih predelih, kot so stegna, trebuh, boki in zadnjica, kar pomeni, da s topično uporabo uspešno pomaga pri izgubi centrimetrov na teh področjih.

V raziskavi je sodelovalo osemnajst žensk v starosti od 20 do 33 let z normalnim ITM (indeksom telesne mase). Devet udeleženk je ob nespremenjeni prehrani  na enem stegnu uporabljalo kremo z gliciretinsko kislino, devet pa kremo z vsemi pomožnimi sestavinami, a brez gliciretinske kisline. Pri slednjih po preteku enega meseca ni prišlo do nobenih sprememb v obsegu na nobenem izmed stegen, medtem ko je bila pri udeleženkah, ki so uporabljale kremo z gliciretinsko kislino, razlika občutna. Na podlagi rezultatov znanstveniki predvidevajo, da so učinki kreme še intenzivnejši pri osebah s povečanim indeksom telesne mase in pri starejših ženskah, kjer so hormonska neravnovesja še intenzivnejša.

Strokovnjaki s področja medicine, kirurgije, eksperimentalne medicine, nutricionistike ter farmacije so zato na podlagi omenjene raziskave razvili InTheLine, revolucionarno kremo, ki dobesedno topi maščobe. Na slovenskem tržišču do zdaj še ni bilo podobnega produkta, zato so uporabnice presenečene in navdušene nad hitrimi rezultati, ki jih lahko dosežejo celo brez diete.

Ali krema deluje?

Učinkovito delovanje kreme lahko torej potrdijo številne znane Slovenke, ki so med prvimi preizkusile kremo InTheLine in z njo dosegle vidne rezultate. Sproti so objavljale rezultate, ki jih lahko preverite na spletni strani.

Na voljo je nova, izboljšana formula

Po analizi rezultatov raziskave z Univerze v Padovi ter rezultatov uporabnic kreme InTheLine, ki je bila poleti popolnoma razprodana, je ob koncu poletja na trg prišla druga generacija kreme InTheLine za oblikovanje postave, z izboljšano formulo. Nova krema vsebuje natanko 2,5 % gliciretinske kisline, pridobljene iz golostebelnega korena. Raziskava v Padovi je namreč pokazala, da prav takšen odstotek aktivne sestavine najbolj učinkovito deluje na podkožne maščobe. Pomožne sestavine, kot so rhodiola, izvlečki citrusov, ter naravni hranilni olji sončnic in cipres, pa pomagajo koži, da maksimalno absorbira aktivno sestavino licorice, zavirajo delovanje hormona kortizola, pospešujejo mikrocirkulacijo, preprečujejo izparevanje vlage iz kože in jo naredijo gladko, napeto in dišečo.

Zaradi njene edinstvene sestave, je krema Intheline primerna za vse moške in ženske, ki se spopadajo s kopičenjem maščob na problematičnih področjih.

Kakšne rezultate lahko pričakujem in v kolikšnem času?

Boljše od pričakovanih in vidne že v dveh tednih!

Uporabnice, udeležene v raziskavi, so kremo z aktivno sestavino uporabljale le enkrat dnevno, zgolj mesec dni in v majhnih količinah, pri tem pa dosegle vidne rezultate. Uporabnicam kreme InTheLine zato za še boljše rezultate priporočamo nanos kreme dvakrat dnevno, saj bodo tako vidni rezultati prišli še hitreje! Ena tuba zadostuje za približno mesec dni vsakodnevne uporabe, za resnično opazne in dolgotrajne rezultate pa se priporoča redna uporaba.

Krema InTheLine je pomagala izgubiti neželene centimetre že več kot 3.000 Slovencem in Slovenkam. Prepričala je celo največje skeptike. Predlagamo, da kremo poskusite tudi vi, saj preverjeno in 100 % deluje.

Glede na to koliko centimetrov želite izgubiti, priporočamo enega izmed treh paketov:

  • od enega do štirih centimetrov – enomesečni tretma,
  • do šest centimetrov – dvomesečni tretma,
  • več kot šest centimetrov – trimesečni tretma ali mesečna naročnina na kremo.

NAROČILA

ZA BRALCE etiketamagazin.com POSEBNA PROMOCIJSKA PONUDBA! DANES: PROMOCIJSKA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILO

NOVO – TELEFONSKO NAROČANJE: Kremo InTheLine lahko naročite tudi po telefonu, na številki 070 204 205. Za naročilo lahko pošljete tudi SMS s svojimi podatki za dostavo.

NOVO – MESEČNA NAROČNINA: Poskrbite, da boste imeli kremo InTheLine vedno na zalogi in da vam je ne bo zmanjkalo niti, ko ne bo na voljo za naročilo za nove uporabnike (ker so zaloge omejene). Zagotovite si letno zalogo kreme InTheLine z mesečno naročnino – vsakih 30 dni vam bomo na dom dostavili kremo za hujšanje InTheLine in nič več vam ne bo treba skrbeti, da vam je bo zmanjkalo! Naročnino lahko kadarkoli prekinete ali spremenite. Ne zamudite in se naročite!

Priporočamo: Izkoristite ugodnost in pohitite z naročilom, saj so zaloge za Slovenijo omejene.