Katere kreme za obraz priporočajo blogerke?

Prišla je zima in s tem menjava vaše kreme za obraz!

Z novim letnim časom pride do spremembe vremena in temperatur, ki kar kličejo tudi po spremembi negovalnih izdelkov. Na katere kreme za obraz prisegajo slovenske lepotne blogerke v hladnejših mesecih?

Katja Grudnik (Viva la Vida blog) priporoča: 4kids and us kremo za obraz
Tip kože: normalen
Zakaj? Krema mi je všeč zato, ker je sestavljena iz naravnih sestavin, narejena v slovenskem družinskem podjetju in izredno lepo nahrani mojo kožo. Popolna izbira za zimske dni.

Neža, znana tudi kot Allie (Rose Touch blog) priporoča: Nuxe Crème Fraîche de Beauté kremo & serum
Tip kože: normalen do suh
Zakaj? Izdelka sta odlična za nego kože v mrzlih mesecih, saj s posebno izbranimi sestavinami poskrbita za globinsko vlaženje kože. Serum kožo najprej navlaži in osveži, krema pa poskrbi, da izgineta utrujenost in zabuhlost v jutranjih urah.

Gabi Nedič (Parokeets blog) priporoča: La Roche Posay Hydreane Riche
Tip kože: občutljiva mešana koža nagnjena k iritacijam, rdečici ter mašenju por
Zakaj? Gre za kremo, ki izdatno navlaži kožo, jo ravno prav nahrani, ne povzroča iritacij ter je idealna baza za tekočo podlago/puder.

Mikela Veren (Dora Ward) priporoča: Clinique Pep-Start kremo
Tip kože: mešan do masten
Zakaj? Pozimi mi najbolj ustreza nova kremica znamke Clinique, ker deluje tudi kot primer (presenetljivo), hkrati pa zelo dobro navlaži kožo. Nima vonja in je ravno prave teksture, da jo lahko uporabljamo zjutraj in zvečer.

Kvina Hutterer (Kvinatopia blog) priporoča: Biotherm Blue Therapy Accelerated kremo za obraz
Tip kože: normalen
Zakaj? Gre za regenerativno kremo z ekstraktom alg, ki jo priporočam predvsem zato, ker se hitro vpije, kožo navlaži, zgladi in optično “zablura”. Zaradi tega se krema odlično obnese pod ličili.

Maja Edelbaher Ebert (Parokeets blog) priporoča: 4 Kids and us dnevno pomlajevalno kremo
Tip kože: suh z drobnimi gubicami
Zakaj? Moja koža ob vsakodnevni uporabi te kreme izgleda bolj napeto in sijoče, videz drobnih gubic pa je omiljen, prav tako pa je tudi dobra podlaga za ličenje. Še vedno pa sem mnenja, da brez dobrega seruma vsekakor ne gre.

Monika Verhovšek (Sugarlove blog) priporoča: Flow kosmetiikka krema za obraz morska krhlika in brusnica
Tip kože: normalen do suh
Zakaj? Odlična 100% naravna krema iz 97% organsko gojenih ali divje raslih rastlin bogato vlaži in nahrani kožo. Kožo zaščiti tekom celotnega dne, pripomore k regeneraciji in obnovi. Izredno nežna, preprosta, antioksidativna formula, ki je prijazna do kože, tudi tiste občutljive. Mehkoba zagotovljena!

foto: Sugarlove blog, PR