Kako jeseni popestriti tudi najbolj običajno frizuro?

Drobni triki za velike spremembe.

Naveličana vsak dan enake frizure? Predstavljamo ti drobne trike za velike spremembe.

Jesen je čas za spremembe, tudi spremembe frizur. Mnogi se prav v tem letnem času odločijo za korenite transformacije, velikokrat si ostrižejo kar precejšnjo dolžino las ali spremenijo barvo. Verjetno je za takšen frizerski naval krivo poletje, ki običajno lase precej uniči (sonce, slana voda in klor pač niso najboljši pogoji za vaše lase).

Če si brez idej in si spremembe želiš tudi sama, priporočamo naslednje 3 podvige


LASE ZA OVRATNIK
Z lasmi za ovratnik velikega mehkega puloverja boste izgledali nadvse šik. Poleg tega vam bo toplo in udobno. Skrili pa boste tudi razcepljene konice vse do srečanja s škarjami pri frizerju.

GLADEK ČOP
To lahko storite tako, da »polizano gladek« čop kombinirate z jesenskimi pleteninami in debelimi puloverji. Nekaj sijaja in nevsakdanjosti lahko dodate z voskom za lase ali lakom, lase pa precizno počešite z glavnikom.

POD ŠKARJE
Poslovite se od razcepljenih konic in si morda omislite novo obliko frizure. Lahko se odločite za klasičen fru fru ali pa le sledite naslednjim smernicam: če je vaš obraz srčaste ali ovalne oblike, se odločite za rahlo stopničasto frizuro, kjer naj bo dolžina sprednjih pramenov nekje okoli ličnic; v kolikor je vaš obraz bolj kvadraten, pa se odločite za dolžino tik pod brado.