Kako izbrati popolno božično darilo?

Obdarujte z ljubeznijo...

Tudi ti že čutiš posebno pričakovanje in vznemirjenje? Decembrski dnevi hitro bežijo. Le preštej, koliko čokoladic iz adventnega koledarja je že izginilo. Prazniki so pred vrati, bodimo letos nanje pripravljeni in se takoj lotimo izbire daril za naše najbližje. Ker se tudi sami velikokrat ujamemo v zadnjih trenutkih nakupovalne mrzlice, ki ne prinaša zadovoljstva, temveč brezglavo hitenje, smo se v Etiketinem uredništvu letos odločili, da izberemo darila pravočasno in dobro premislimo, s čim bomo še dodatno polepšali čarobne dni naših najbližjih.

Dišave, kreme, parfumi in ostali negovalni produkti so vedno odlična izbira. Z najlepšimi darili prav vsako leto preseneča L’Occitane, ki ponuja pester izbor različnih darilnih paketov, ki ne očarajo samo s kakovostjo in omamnim vonjem temveč tudi z lično embalažo, ki je pika na I vsakega darila. Zakaj nam je prav L’Occitane tako všeč? Ker je izbira pestra, tako za ženske kot za moške. V ponudbi pa najdemo prav vse, od večjih paketov, ki jih sestavljajo različni negovalni produkti za kožo in lase, do prikupnih manjših ter cenovno dostopnejših darilnih paketov,  ko želimo denimo obdariti sodelavce ali poslovne partnerje. Pripravili pa so še eno presenečenje TUKAJ, saj ti na spletni nakup podarijo 10 EUR popusta ob nakupu v vrednosti 40 EUR ali več.

Kaj si v našem uredništvu želimo pod božičnim dreveščkom in s čim bomo obdarili naše najbližje?

“Pri nakupu daril vedno izhajam iz sebe. Kupujem izdelke za katere vem, da so kvalitetni in bi si tudi sama želela, da me pričakajo pod božičnim drevesom. Vrhunski kozmetični izdelki so na vrhu seznama želja skorajda vsake ženske. Pogosto se same ne znamo pocarkljati in si privoščiti tistega, kar si resnično želimo. Praznični čas pa je čas počitka, sprostitve in užitka. Temu primeren pa je tudi moj sledeči izbor daril, s katerimi bom letos razvajala svoje najdražje,” Brigita Bračko, urednica Etiketa Magazin.

Mandlje obožujem tako v obliki oreščkov kot negovalnih izdelkov. Mandljevo olje za prhanje je nekaj resnično božanskega in ko mu dodamo še mleko za telo ter kremo za roke, ki je zapakirana v lični škatli, je to darilo, ki se ga bo razveselila prav vsaka dama.

Ker moški sami preredko posežejo po kozmetičnih izdelkih, je prav, da jim te večkrat podarimo. Kolekcija Cade – Divji brin bo navdušila še tako zahtevnega moškega.

Zaključek leta je tudi čas srečanj s poslovnimi partnerji in obdarovanja sodelavcev. Pri izbiri poslovnih daril se pogosto znajdem v zagati, ki pa jo bo letos rešil L’Occitane s prikupnimi darilnimi paketki gelov za prhanje ali krem za roke, tako zanjo kot zanj.

“Bistvo tega čarobnega časa so mirni prazniki in čim manj stresa, kar bo zagotovil pravočasen nakup darila za naše najbližje. Čarobnost najlepšega meseca v letu si pogosto pokvarimo prav z iskanjem daril zadnji hip. Sama se stresnim situacijam izognem tako, da nakupujem darila kar na spletu, nakupov pa sem se letos lotila že v začetku meseca. Tukaj pa je moj izbor najljubših darilnih paketov,” Iris Vrhovski, novinarka Etiketa Magazin

Suha koža v zimskem času potrebuje posebno nego. Dovolj vlage in hranilnih snovi boste svoji koži zagotovili z izdelki iz karitejevega masla.

Cvetovi češnje in vrtnice sredi zimske idile? Vsekakor! Ti romantični negovalni izdelki bodo zapeljali vsako žensko.

Toaletna vodica je klasika s katero ne moremo zgrešiti. Dišavne note Terre de Lumière L’Eau prinašajo dar sijajne svetlobe iz Provanse.

In še en zelo pomemben nasvet, ki se ga držite pri izboru daril za vaše najdražje: preden kupite darilo, razmislite o tem, kakšen slog je vašemu obdarovancu najbližji – ima raje sladke, nežne ali močne vonje, katere barve zasledite na oblačilih, ki jih nosi ali v njegovem najljubšem kotičku doma? Ima rad minimalizem ali bogato okrašene stvari? Z odgovori na ta vprašanja boste imeli več možnosti, da bo izbrano darilo prav to, kar bo vašemu najdražjemu ali najdražji pričaralo popolne praznike.

Vsebino omogoča L’Occitane.