Kako do gladkih nog na najnežnejši način

Odgovorili smo na vsa vprašanja v zvezi IPL-ji.

Marsikatera ženska je skeptična glede uporabe laserja za odstranjevanje dlak kar v lastnem domu. Večina IPL naprav za domačo rabo je klinično preizkušenih in so varne za uporabo, smo pa preverili, kakšne prednosti prinaša njihova uporaba.

Je to res najnežnejši način odstranjevanja neželenih dlačic?


Varnost

Če izberete preizkušen in kakovosten aparat, kot je Braun Silk-expert IPL, vam glede varne uporabe ni potrebno skrbeti, le navodilom morate natančno sledili. Silk-expert IPL je opremljen s tehnologijo SensoAdapt™, inovativnim senzorjem, ki neprestano skenira ten kože in samodejno prilagaja jakost svetlobe za varno uporabo in doseganje optimalnega učinka. Klinični testi so pokazali, da je nežen do kože, uporaba pa praktično neboleča.

Učinkovitost
Druge metode odstranjevanja dlačic so večinoma kratkotrajnejše, IPL pa težavo rešuje pri izvoru – korenini dlačice. Pred uporabo IPL-a je potrebno dlačice obriti in očistiti območje. Nežni pulzi svetlobe tako dosežejo melanin v dlačnem mešičku in, preprosto povedano, »uspavajo rast dlak«. Za postopek s svetlobo so dovzetne samo dlačice v fazi rasti, zato je potrebno izvesti več postopkov, če želite doseči trajno gladko kožo. Braun priporoča, da je začetna faza sestavljena iz enega postopka na teden, ki naj traja 4-12 tednov. Potem pa se nadaljuje skladno s potrebami. Nekatere ženske morajo izvesti postopek vsak mesec do dva, za druge pa zadostuje že en postopek na 6-12 mesecev.

Hitro do želenih rezultatov

Braun Silk-expert IPL se ponaša z možnostjo uporabe z načinom drsenja, da aktivirate več bliskov za manj spregledanih območij. To je še posebej priporočljivo na večjih območjih, kot so noge in roke.

Nežno in neboleče
Kakovostne IPL naprave, kot je Braunova, oddajajo toplo svetlobo, za nežno in nebolečo uporabo. Ima pa tudi možnost nežne in posebno nežne nastavitve, ki zmanjšata energijsko raven za začetnice, za uporabo na občutljivih predelih ali med fazo ohranjanja doseženega stanja.