Kaj vaša koža potrebuje v vročih dneh?

Ne pozabite, da tudi koža poleti potrebuje hidracijo....

Koža je naš največji organ in prav zato je potrebno zanjo dobro skrbeti. Še posebej občutljiva je na obrazu, z največ nevšečnostmi pa se srečuje prav v vročih dneh. V tem času je pogosto izpostavljena soncu, slani ali klorirani vodi ter se pogosteje in močneje poti ter masti. Izbira lepotnih produktov za nego obraza je poleti izjemno pomembna. Kaj torej potrebuje vaša koža v poletnih dneh?

HIDRACIJA

Ključ do lepe kože poleti je v hidraciji. Popiti morate zadostno količino vode, prav tako pa ne smete pozabiti na nanos lepotnih produktov za nego. V produktih iščite sestavine, ki bodo vašo kožo navlažile. Izbira kvalitetnih produktov je še kako pomembna pri vseh tistih, ki se borite proti prvim znakom staranja ter tistim, ki se srečujete s takšnimi ali drugačnimi nevšečnostmi.

KAKŠNO TEKSTURO NAJ IMAJO KREME ZA OBRAZ?

Najboljše in najprijetnejše so lahke gel teksture negovalnih produktov. Le-te poskrbijo, da se v kožo dobro vpijejo vse ključne sestavine, hkrati pa je ne obtežijo ali dodatno zmastijo.

NAŠ ŠOPING PREDLOG: VICHY IDEALIA

Znamka Vichy je v svojo linijo Idealia dodala novo kremo s tehnologijo Aquakeep®, ki poskrbi za vlaženje mešanega in mastnega tipa kože. Aktivne sestavine, med katerimi je ključen ekstrakt kambuše, gladijo in blažijo utrujen videz kože, hkrati pa poskrbijo, da le-ta nima mastnega sijaja, a ostaja navlažena. Kambuša bo izboljšala izgled vaše kože, zmanjšala pore, zgladila gube in dodala vaši koži sijaj. Patentirana tehnologija Aquakeep® vsebuje mikrosfere, ki imajo sposobnost vpijanja večje količine vlage, kar vpliva na odlično hidracijo kože in uravnava masten sijaj. Zaključni finiš na koži je svež in mehak ter prav nič masten. Krema bo olajšala vaš vsakdan in poskrbela, da bo vaša koža dobila prav vse, kar potrebuje – tudi v boju proti prvim gubicam.