Kaj se skriva v toaletni torbici Dakote Johnson?

Njeni favoriti med kozmetičnimi izdelki.

Njeni favoriti med kozmetičnimi izdelki.

Igralka Dakota Johnson je pred kratkim za ameriško izdajo revije Elle odkrila, katere kozmetične izdelke naravnost oboćuje in zakaj se ne more ločiti od svoje bogate zbirke parfumov.

V zvezi z novim parfumom Gucci Bloom, katerega zaščitni obraz je prav Dakota, je za Elle razkrila, da je na parfume močno navezana že od majhnega. Namreč spominja se, ko sta se njena slavna starša Mellanie Griffith in Don Johnson pozno zvečer vračala s formalnih hollywoodskih druženj in s seboj prinesla sedaj zanjo nostalgičen vonj raznolikih parfumov, kar jo je naredilo zelo dovzetno za raznovrstne dišave.

Ko je govora o koži in negi obraza, pa nikakor ne more prehvaliti vsestranskosti kokosovega olja, ki ga uporablja za kožo in lase. Njena zvesta spremljevalka lepotne rutine je tudi naravna dnevna krema, ki jo je razvil družinski prijatelj in nemški znanstvenik Augustinus Bader, predvsem pa obožuje konopljino olje, ki ji pomaga, da lažje zaspi po napornih dneh, med dolgimi leti in drugimi podobnimi situacijami.

Vir: Elle.com