Kaj pijejo manekenke za raven trebuh?

Čudežni napitki za raven trebušček.

Pot do ravnega trebuščka bo hitrejša, če boš pogosteje posegla po ”čudežnem” napitku. Odločili smo se, da ti razkrijemo 3 najboljše recepte za njegove različice.

Detox voda – kombinacije zdravo izbranih sestavin tvorijo skupaj z vodo odličen in učinkovit napitek, ki pospeši prebavo, izločanje toksinov iz organizma in navsezadnje pomaga doseči raven in čvrst trebuh. 

Znano vsem, je voda najmočnejše in najučinkovitejše orožje pri razstrupljanju telesa, zato je njeno uživanje tudi iz slednjih razlogov neizogibno. Prednosti vode izkoriščajo ljubitelji športnih aktivnosti in zdravega načina življenja, da pa ji izboljšajo okus in povečajo efektivnost, jo kombinirajo tudi z drugimi zaželenimi sestavinami. Mešanico sestavin, ki jih predstavljamo v spodnjih receptih, skupaj z vodo imenujemo detox voda, ki preprečuje napihnjenost, čisti telo in pospeši metabolizem.

Naštete prepričljive prednosti detox vode te bodo pripravile do tega, da boš s t.i. čudežnim napitkom začela jutrišnji dan in vse dneve za tem.

Priprava detox napitka je vedno enaka. Naštete sestavine nareži na koščke ali rezine ter jih dodaj v odmerjeno količino hladne vode.

Recepti za 3 čudežne napitke, ki ti bodo pomagali do ravnega trebuščka.

1. Detox voda z jagodami in baziliko

10 svežih jagod
2 rezini limone
Sok 1/2 limone
Pest lisitčev sveže bazilike
3 l vode

2. Detox voda z ananasom

1,5 dcl sveže stisnjenega soka ananasa
3 rezine limone
1,5 dcl vode

3. Detox voda s svežo kumaro in limono

1/2 sveže kumare (narezana na kolobarje)
Sok 1 limone
Pest lističev sveže mete
1,2 l vode