Kaj barva laka za nohte pove o vas?

Ste pogumne, tihe ali noro privlačne ženske? Preverite kaj vaša izbrana barva laka za nohte pove o vas.

Bolj kot so nohti barviti, bolj so moderni. Vsaka barva pa nosi svoje sporočilo. Poglejte kaj vaša najljubša barva sporoča o vas.

Če ste ljubiteljice črnega laka za nohte, ste zelo ustvarjalne in razmišljate ”out of the box”. Po naravi ste rahlo uporniški, vendar močno samozavestni. Le pogumne ženske si nohte lakirajo v črni barvi in jim ni mar za mnenja drugih.

Nežne in pastelne barve izbirajo sproščena in romantična dekleta. Bledo rožnato, kremasto in cel sveženj nežnih rumenih ali koralnih barv omogočajo sprostitev in uživanje v življenju. Ženske s temi niansami so sproščene narave in ne preveč glasne, v njihovi družbi pa se počutite prijetno.

Za zelo impulzivne veljajo dekleta, ki obožujejo oranžne odtenke laka za nohte. Ste drzne in polne potrpljenja, vedno pripravljene na akcijo, težave pa rešujete same.

Dame, ki na svojih nohtih obožujejo barvo rdečega vina, že v osnovi veljajo za seksi. So zelo čutne in neustavljive ter prave zapeljivke.

Bela barva opisuje osebe, ki delujejo mladostno. Ne glede na to ali gre za preprosto ali za francosko manikiro, ženske z belo barvo na nohtih so elegantne in vedno v trendu.

Za zelo srečne osebe veljajo vse dame, ki nosijo kombinacijo nevtralnih in svetlih barv. Vedo, kdaj je čas za resne stvari, ko pa imajo priložnost, se z lahkoto sprostijo.