Jutri v Slovenijo prihaja svetovno priljubljena kozmetika!

Na prodajne police prihaja novost za ljubiteljice priljubljene kozmetike...

Z namenom, da bi proslavili dolgo pričakovano lansiranje v Sloveniji in na Hrvaškem, je Urban Decay organiziral veliko zabavo v urbanem prostoru, stari tovarni perja ‘La Grma’ v Zagrebu. Odzvalo se je več kot 180 slovenskih in hrvaških povabljencev – medijev, slavnih oseb, blogerjev in vlogerjev ter makeup artistov, kis o skupaj uživali v “beauty with an edge atmosferi.”

„Feminine, dangerous, fun“ je slogan Urban Decaya že več kot 20 let in ravno ta je bil vodilna misel v organizaciji tega dogodka. Vsak kotiček prostora je imel edinstven Urban Decay pečat. Provokativen, brez kompromisov in zabaven.

Za odlično atmosfero, ki je trajala do poznih večernih ur je poskrbela DJ Rea skupaj s tattoo aristi iz Nero Ink tatto studia, ki so udeležencem delali body paint, tematski koktejli in zelo strog dress code – cool in edgy, pa so prispevali k pravi UD energiji. Povabljene se pozdravili generalni manager L’Oreala Luxe za Adria Balkan regijo Ivo Matulja, brand managerka Koraljka Spremić in Neisha, slovenska pevka in moderatorka večera, ki je vsem gostom približala zgodovino Urban Decaya. Razkrili so tudi datum – Urban Decay prihaja ekskluzivno v Müller parfumerijo, BTC Ljubljana, 22. februarja.