Jutranja lepotna rutina slavnega modela

4 ključni koraki jutranje beauty rutine.

4 ključni koraki jutranje beauty rutine

Top model Karlie Kloss razkriva najpomembnejše korake njene jutranje rutine. Karlie priporoča sledeče učinkovite in preproste lepotne trike, ki ti bodo vzeli le 20 minut časa, tvoja koža pa ti bo izredno hvaležna.

1. Umivanje z ledom
Skrivnost lepe in napete kože na obrazu je v umivanju z ledeno mrzlo vodo, ki bo poskrbela, da se boste resnično prebudili in poskrbeli za naraven, svež sijaj kože. Nekateri angelčki se poslužujejo jutranje masaže obraza kar z ledenimi kockami.

2. Maska za obraz
Zjutraj nanesite blago masko za obraz, ki bo vašo kožo navlažila in ohranila prožno in mehko. Še bolje je, če si zvečer pred spanjem pripravite kar domačo masko iz naravnih sestavin in se izognete morebitnim dražečim reakcijam.

3. Ne pozabite na serum
Koža manekenk je zaradi debelih nanosov različnih ličil pogosto nagnjena k izsušitvi, zato je nanos vlažilnega seruma pred ličenjem nekaj povsem samoumevnega. V lekarni povprašajte za takšnega, ki bo vaši koži najbolj odgovarjal in zagotovil zadostno vlaženje in zaščito.

4. Ledene čajne žličke
Na enak način kot kocke ledu delujejo tudi čajne žličke – proti podočnjakom. Zvečer ju položite v zamrzovalnik in ju zjutraj s hrbtno stranjo pristanite na podočnjake. Ti bodo hitro izginili.