Jagode in kokos za bleščeče bel nasmeh

Neverjetna recepta, ki zagotavljata odlične rezultate.

Dve poletni sestavini za bele zobe in čudovit nasmeh.

V nadaljevanju razkrivamo dva domača recepta, ki bosta uresničila željo po hollywoodskem nasmehu. Pripravite jagode in kokosovo olje!

1. recept: Jagode, sol in soda bikarbona

Jagode so polne C vitamina in kisline, ki z zob odklanja površinske madeže, sol izpolnjuje abrazivno vlogo in fizično preprečuje nastanek obarvanih madažev, medtem ko čudežna soda bikarbona poskrbi, da bodo vaši zobje ekstra bleščeči.
Za domačo jagodno kremo za zobe potrebujete 2-3 zrele jagode, pol žličke soli in pol žličke sode bikarbone. Vse skupaj dobro premešajte in pustite na zobeh približno 5 minut. Zatem le na hitro uporabite še zobno ščetko in splaknite zadnje ostanke. Jagodno pasto lahko uporabite pri vsakodnevnem večernem umivanju zob.

2. recept: Kokosovo olje

Vemo, da se sliši neverjetno, a je umivanje zob s kokosovim oljem povsem edinstvena, stara kot svet in totalno učinkovita metoda, ki zagotavlja vidne rezultate. Poleg tega, da kokosovo olje pripomore k naravni belini zob, je še posebej zdravo tudi za dlesni in svež zadah. Zjutraj pred standardnim umivanjem zob, umijte zobe s kokosovim oljem (postopek ščetkanja naj traja 5 do 10 minut), nato olje dobro sperite in zobe naknadno umijte z običajno zobno kremo. Kokosovo olje lahko za zobno nego uporabljate vsakodnevno.