Izjemen balzam za ustnice, ki se proda vsako sekundo!

Ste že slišale za Burt's Bees?

Ste že slišale za Burt’s Bees balzam za ustnice? Govori se, da ko ga enkrat poizkusiš, ga ne zamenjaš.

Daleč najbolj priljubljen balzam za ustnice Burt’s Bees, je eden izmed tistih ”čudežnih” izdelkov, ki mu zaupajo tudi najbolj perfekcionistične ženske. Svetovno znana revija InStyle je razkrila, da se prav ta balzam proda dobesedno vsako minuto. Očitno je res nekaj na njem…

Burt Shavitz in Roxanne Quimby sta leta 1991 ustanovila uspešno podjetje Burt’s Bees, ki je sloves najboljših in najnežnejših balzamov za ustnice obdržalo vse do danes. Dobičkonosna zamisel se je porodila, ko je Shavitz iskal načine, kako porabiti višek čebeljega voska, ki ostane pri proizvodnji medu in balzam je bil rojen.

Sicer povsem generičen, a izredno učinkovit Burtov balzam se proda v enormnih količinah, zadovoljne stranke pa se kopičijo iz minute v minuto. Zadovoljstvo gre vsekakor na račun naravnosti izdelka in blagodejnega občutka, ki ga balzam pusti na ustnicah.

Najpopularnejši balzam je v klasični obliki Natural Moisturizing Lip Balm, izbirate pa lahko sicer med petnajstimi različnimi vonji – od sladke jagode, sveže kumare in mente ter kokosa, hruške pa vse do specifičnega šipka.

Vir: InStyle.com