Hitri lepotni triki za tiste, ki se vam vedno mudi

Vam zjutraj pogosto zmanjkuje časa in iščete hitre rešitve za popolno lepotno rutino?

Vam zjutraj pogosto zmanjkuje časa in iščete hitre rešitve za popolno lepotno rutino?

Želja je, da vsak dan izgledamo brezhibno, a žal je prepogosto tako malo časa za vse korake popolne lepotne rutine, da preprosto izpustimo nekaj opravil, jutranje razvajanje pa v tem primeru ni takšno, kot smo si ga zamislili.

Kako izboljšati svojo lepotno rutino, da boste najboljša verzija same sebe tudi takrat, ko se vam bo najbolj mudilo?

1. Ko vas preseneti mozoljček ali več njih
Nikakor ga/jih ne prekrivajte z večimi nanosi ličil, saj boste madež še bolj izpostavili in poslabšali stanje. V tem primeru ohranite mirno kri in navlažite kožo, nanesite tekočo podlago v enakem sloju, kot to počnete sicer, vaša odrešilna bilka pa je le korektor, ki se bo na mestu mozoljčka obdržal najdlje. Za korektorjem uporabite tudi obarvan puder v prahu in podaljšajte obstojnost ”čudežnega” izdelka.

2. Ko lasje preprosto ne sodelujejo
Slab dan za lase je posledično slab dan tudi za vas, kajne? Ko ne pomagata zgolj glavnik ali krtača, jo lahko popravite že med spanjem, zato o tem premislite pred jutrom. Za nekatere se odlično obnese, če spijo z mokrimi lasmi, medtem ko so nekatere navdušene, če lase med spanjem spnejo v kito in zjutraj občudujejo naravne kodre. V kolikor o neljubi situaciji ne razmišljate že zvečer in ste srečnica z dolgimi lasmi, potem se mirne vesti zanesite na visok čop ali rahlo razmršeno figo.

3. Ko prespite budilko in ni časa za ničesar
Verjetno najhujša jutranja mora, zaradi katere imate za vsak slučaj nastavljen še en ali dva dodatna alarma, da vam zjutraj ne bo treba doživljati največjega stresa tik pred dnevnimi opravki. A če se kljub vsemu le znajdete v nesrečni situaciji, stavite na vlažilno kremo, maskaro in obravan balzam za ustnice, ki bo v kombinaciji s prej naštetima izdelkoma v trenutku zagotovil sveže in spočit videz.