Grammyji in lepota: Od Gatsbyja do zemeljskega angela

Najpopolnejši lepotni izgledi na letošnjih grammyjih.

Kdo so zvezdnice, ki so nas z make-up videzom in urejeno frizuro najbolj navdušile?

Ne samo razkošne in bogate obleke, za glamurozen videz in popolno stilsko podobo sta zelo pomemben faktor tudi make-up izgled in izvirnost frizure, ki celoten styling zaključita v popolno modno celoto.

Največ pozornosti je na letošnji podelitvi grammyjev ukradla vsestransko oboževana pevska zvezda Beyoncé, ki je svoj popolnoma osvežen in transformiran damski videz dopolnila z rožnato šminko, precej močno reklamo pa je naredila tudi kozmetični znamki Glossier, ki je na družbenih omrežjih s ponosom zapisala, da je slavna pevka za lepotno rutino uporabila tudi enega izmed njihovih proizvodov, ki bo tekom naslednjih dni predstavljen celotni javnosti. Povpraševanje je bilo v trenutku ogromno.

Odlično je izgledala najekstravagntnejša pevska diva na sceni, Lady Gaga, ki je prepričala z močno zadimljenmi očmi, medtem ko je Lana del Rey zasenčila preostale zvezdnice z dodatkom Guccijevih zvezd v laseh in umirjenim ter nežnim ličenjem. Nedvomno pa sta nas prepričala lepotna videza simpatične igralke Katie Holmes, ki bi jo v trenutku lahko postavili v Gatsbyjevo bleščeče obdobje 20-ih let ter temperamentna Rihanna, ki se je tokrat pojavila v bogatih kodrih.

V nadaljevanju odkrijte, katere slavne ikone so na letošnji podelitvi glasbene nagrade Grammy jemale dih!

Vir: Glamour.co.uk