Fit Heidi Klum razkrila drobne skrivnosti vitke postave

Kako ji uspe ostati fit tudi pri 45-ih?

45-letna Heidi Klum se nikakor ne sramuje ne svojih let in ne svoje resnične naravne podobe. Kot pravi sama, je ključ tudi v aktivnem ukvarjanju s svojim telesom, ki mu privošči le najboljše.

Nemška supermanekenka Heidi Klum, ki se je v zadnjih letih preizkusila tudi kot modna oblikovalka svoje lastne kolekcije v sodelovanju z Lidlom, občasno še vedno krasi naslovnice nekaterih svetovno znanih modnih revij ter se pojavlja v modnih editorialih. Seveda nas njena pojavljanja po medijih v vlogi modela prav nič ne presenečajo, saj izgleda, da je svetlolasa Heidi tudi pri svojih 45-letih v odlični formi. Za njen mlaodsten izgled pa ne moremo ”kriviti” le genov, kajti mnogo večjo igro odigra samodisciplina, ki Heidi zagotavlja zavidljive rezultate. To, kar počne supermanekenka za svoj zdrav in fit videz, pa lahko v svojo vsakodnevno rutino vpelje prav vsaka ženska, ki si želi najboljšo verzijo same sebe. Si tudi ti ta?

Ko je govora o telesni aktivnosti…
Heidi se poslužuje različnih treningov vsaj štirikrat na teden, med katerimi izmenjuje tek, kolesarjenje, dvigovanje uteži in plavanje. Pomembno je omeniti, da vse te aktivnosti izvaja na prostem v naravi, seveda, če ji letni čas to dopušča.

Ko je govora o prehrani…
Heidi se je strogo odpovedala testeninam in kruhu, pri prehranjevanju pa se poslužuje pravila 80/20. 80% časa je le zdravo hrano, ki vključuje proteine, vlaknine, zdrave maščobe, medtem ko v preostalem času poseže po hrani, ki si jo v tistem trenutku najbolj zaželi. Kot samoumevna navada pa sta tudi zanjo 2 litra vode na dan obvezna nuja.

Ko je govora o lepotni rutini…
Postavna manekenka se pri vsakodnevnem ličenju brani uporabe prevelikega števila različnih ličil in kozmetičnih izdelkov, nikakor pa nas ne čudi, da obožuje naraven izgled in umirjene odtenke senčil ter šmink, ki ne izstopajo. In če smo pri večini zvezdnic navajeni, da se v javnosti pojavljajo z bujnimi umetnimi trepalnicami, jih Heidi močno zavrača (tudi za gala dogodke).