Emmy: Katera je dobila Igro lepotnega prestola?

5 vodilnih videzov in 10 lepotnih zmagovalk. Katera je dobila Igro lepotnega prestola?

Rdeča preproga podelitve nagrad Emmy 2016 je postregla s kar nekaj modnimi poslasticami. Naše uredništvo pa je bilo še bolj navdušeno nad lepotnimi izbirami posameznic. Mnoge so se odločile za »no makeup« makeup videze, spet druge presenetile z barvnimi kombinacijami. Izbrali smo nekaj najboljših.

MATCHY-MATCHY
Ujemanje makeupa z obleko bi lahko bilo letošnji »dress code« pri ličenju. Ogromno zvezdnic se je odločila za barvno ujemajočo kombinacijo. Priyanka Chopra je ustnice obarvala v rdeč odtenek identičen obleki, Emily Ratajkowski pa je očesni makeup uskladila z modro modno opravo.

»NO MAKEUP« MAKEUP
Tako kot so napovedale številne zapovedi z modnih pist tednov mode za prihajajočo sezono, so se tudi zvezdnice odločale za »no makeup« makeup – na primer Alia Shawkat in America Ferrera.

LE RAHLO ZADIMLJENO
Naraven videz z le nekoliko, subtilno zadimljenimi očmi je bil vodilo mnogih. Navdušili sta nas igralki Emilia Clarke in Taraji P. Henson.

KRATKO JE »IN«
Da so kratke frizure še kako trendi sta dokazali Sarah Paulson in Millie Bobby Brown. Slednja je na rdeči preprogi debitantka, z gladko frizuro nas je več kot navdušila!

THE GAME OF BEAUTY
Igralki serije The Game of Thrones Maisie Williams in Sophie Turner sta navdušili tako z izbiro makeupa, kot tudi frizure. Emilia Clarke se je za razliko od njiju odločila za nekoliko manj vpadljivo kombinacijo in prav zato, sta »igro lepotnega prestola« dobili Maisie in Sophie.

VARNA IZBIRA
Čeprav nas ni prav nobena od njiju prepričala z modno odločitvijo, sta na lepotnem področju blesteli- Sarah Hyland in Sofia Vergara sta se odločili za nekoliko bolj »varno izbiro«, ki se je izkazala za več kot odlično.